rablosik pisze:Byłem ostatnio w puławach w inMEDIO/ZIELONA GALERIA/ NIESTETY NIE MA TAM bonów 500mb z 15ziko..z ciekawosci zaszłem do carrfor a tam kompletnie puste pudełka z napisem darmowy internet /0.99/ cfaniaki powkładali te z napisem bardziej chrupiąceB-) były tylko te 2pack.2batony jeden kod 1.49..(...)
j/w - ogłaszam koniec promocji Panowie.
W największych sklepach z najczęstszą rotacją kończą się batony z internetem i pojawia się nowa partia bez promocji ("bardziej chrupiący") - specjalnie posprawdzałem oznaczenia linii produkcyjnych. Tak więc, jeśli komuś zależy na bonach - zapraszam do marketów - ostatnia partia ważna jest do stycznia 2015 r., więc można spokojnie kupić na zapas.
NokiaUser pisze:manyaky pisze:szkoda tracić 500zł, lepiej przedłużać o kolejne 500zł
O wiele lepiej

Ten wątek powstał 18 lutego, więc załóżmy, że ktoś od 19 lutego codziennie wpisuje jeden kod - do końca sierpnia uzbiera aż 965 GB

W międzyczasie pewnie uzyska z różnych źródeł 12 lub więcej kodów i będzie miał ponad terabajt transferu

I wydał na to nieco ponad 100zł - a aby utrzymać będzie musiał wydać kolejne 100zł - bez najmniejszej pewności, że będzie to mógł przedłużyć bonem. Myślę, że i tak mimo wszystko - dla zwolenników mobilnego internetu, Lionów i/lub po prostu osób które siedzą na prepaidze Orange w taryfie Smart/OFnK (są tacy tutaj?!) - korzystna opcja.
AERO2 USER pisze:Golarz Filip Twoja hipoteza ma luki. Skoro 5 GB jest dla zorientowanych to jak duże obciążenie sieci będą generować ? Jakby chcieli crash test zrobić to daliby 1000 kodów na 5 GB z ważnością 2 dni. Moim zdaniem dali 500 zł. na konto promocyjne bo w najdroższej taryfie daje to 100 MB a w tańszych 5 GB rozliczane cennikowo. Pewnie nie było innego pomysłu żeby dać taką promocje we wszystkich taryfach prepaida.
Dokładnie tak. Testy sieci to oni robili przy pakietach 3 za 3 i 6 za 6 - a i o nich mało kto wiedział (szczególnie 3 za 3, bo 6zł leciało w TV chyba). Jak będą chcieli przetestować, to dadzą darmowy internet wszystkim z limitem 5GB na jeden dzień (majówka, święta) i wtedy faktycznie dostaną wycisk.
Golarz Filip pisze:Bo gdzieś kiedyś ktoś źle zrozumiał i myślał,że jak: ma 5 GB z batonu Lion,doładuje bonem 500 MB= wszystko to zostaje przedłużone na 30 dni i chciał przedłużać kolejnym kodem Lion termin ważności o jeden dzień do przodu.Ten sposób przy nowych bonach już nie działa.
To jak w końcu jest? Rozumiem, że mogę swoje - powiedzmy - 1500zł przedłużyć bonem za 15zł, a potem co - po 30 dniach? Dalej tylko bonem? Nie mogę przedłużać kodami?