• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #71781  autor: spawel
 04 maja 2006, 19:14
Witam !

Chciałbym kupić sobie nowy telefon, jednak nie znam się na tym zbytnio. Dlatego proszę o pomoc w wyborze telefonu.
Do wydania mam 600 - 700 złotych.

Moje wymagania:
:arrow: Dobra bateria
:arrow: Dość duży, wyraźny wyświetlacz ( min. 128 x 160 px., min. 65 000 kolorów )
:arrow: GPRS, MMS, JAVA, IRDA, ( BLUETOOTH - ale jak niema to nie szkodzi )
:arrow: Dzwonki MP3
:arrow: Żeby nie miał joy'a
Jeśli można to prosiłbym odrazu jakiś link do zdjęcia proponowanego modelu.

#71805  autor: Dragon
 04 maja 2006, 20:58
Nokia 6230i (co do zdjecia to poszukaj sobie tego telefonu na Telepolis w zakladce "telefony"

#71819  autor: ywis
 04 maja 2006, 21:48
Dragon pisze:Nokia 6230i (co do zdjecia to poszukaj sobie tego telefonu na Telepolis w zakladce "telefony"
Bateria kiszka, no i ma joy'a :mrgreen:

#71824  autor: karolzet
 04 maja 2006, 22:02
Może 6630 z Allegro?

Nie wiem czy dobrze pamiętam, bo dawno nie miałem styczności z 6230i, ale ona chyba nie ma joya tylko 4-ro kierunkowy klawisz, a po środku niego jeden przycisk "OK".
Podkreślam, że mogę się mylić :)

#71845  autor: the_neptun
 05 maja 2006, 08:35
se w550i mozna juz dostac w tej cenie

#71847  autor: Dragon
 05 maja 2006, 09:44
ywis: co do baterii to rzeczywiscie, zapomnialem o tym pkt :P a co do joya to jak dlam nie to sa klawisze a joy to cos takieog jak jest np w SE T610.
Jesli zalezy ci na dobrej baterii to chyba ten Panasonic bedzie ok, ja bym jednak wolal 6630

#71956  autor: Frasio
 05 maja 2006, 21:05
Bartosz masz całkowitą rację.
Jeśli chodzi o baterię to tylko on.

A foto.

http://img.gsmarena.com/i/pics/panasoni ... sa6_00.jpg
(umieszczam w URL żeby się nikt nie czepiał. ;))

#71959  autor: Orange
 05 maja 2006, 21:14
Nokia 6630 spełnia wszystkie wymagania.

together we can do more

#72141  autor: Przemek
 06 maja 2006, 20:54
6630 ceglasta i brzydka,w dodatku Panasonic moim zdaniem jest lepszy biorąc pod uwagę kryteria,które wymieniłeś,zwłaszcza jeśli chodzi o baterię.
PS.Widzę,że wreszcie doczekałem się mojego imiennika na forum :wink: pzdr