Witam, przesiadłem się właśnie z Lg Swift GT540 na Moto G i dla mnie są to spore różnice.
Dużo rzeczy nie umiem znaleźć itp. (sieć - Play)
Proszę o pomoc - na początku mam takie pytania:
1. gdzie jest dyktafon, notatnik ?
2. co oznaczają dwie strzałki tworzące kółko (zarządzanie energią)
3. gdy będę w szkole będę korzystał z darmowego wi-fi - zapewne dobrze jest mieć jakiś antywirus ?
4. mam też problem z muzyką - nie wiem jak to opisać, jeszcze tego nie trawie, tyle aplikacji teoretycznie jest do odtwarzania, że nie ogarniam
5. czy na górnym pasku powinienem mieć wyświetloną literę H z przekreślonym kółkiem ?
6. nie ma normalnego kalendarza? same google...
7. dlaczego jak chce za pomocą USB z komputera skopiować trochę muzyki do folderu music to piszę mi, że "urządzenie to może nie byś w stanie odtworzyć lub wyświetlić tego pliku" i faktycznie jak kopiuje mimo to to go nie widać na telefonie (jest to mp3)
8. co najdziwniejsze podłączyłem raz tel. przez USB do komputera i nagle on się zresetował(telefon) i po włączeniu się, z wcześniejszych 60% baterii zrobiło się 3%(
zdjęcie)... jak to jest możliwe ? - ostatnio go kupiłem i był całkowicie rozładowany, nie dało się włączyć, więc go podpiłem na noc by się ładował - może po kilku ładowaniach się ustabilizuje ?