Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
T-mobile
Najbardziej opłacalna... Dla mnie wygladalo to tak:paku2005 pisze:Witam
Ponawiam moje zapytanie z mojego posta z 18 maja. Ktora oferta jest najbardziej oplacalna, z telefonem, czy bez telefonu? Dziekuje.
To standard napewno nie SUKomajkel pisze:Jestem po rozmowie z SUK, oferta bez telefonu, 49,99 no limit do wszystkich, no limit SMS i 2GB transmisja danych. Wziąłem, miałem skorzystać z groupona Orange -30%. W porównaniu z T-mobile nie mam tylko stacjonarnych za darmo. Cena abonamentu prawie ta sama w Orange 47,98
na pewno to Ty nie umiesz cytować, przytoczona oferta jest jedną z propozycji SUK. Zanim coś napiszesz zobacz co jest standardem i co należy doliczyć aby uzyskać pełen NO LIMIT.Maly745 pisze:napewno
Sam abonament można mieć za 79,90 a na tel dostaniesz 300 zł zniżki od ceny z cennika dla przedlużających.Co o tym sądzić?
Wszystko się zgadza. To jest ta specjalna oferta o której pisane było kilka dni wcześniej. Nie podlega ona negocjacjom a w kwocie 109,90 nie ma smsów/mmsów i stacjonarnych. Można je dołączyć po 5 zł za pakiet. W tej opcji dostępny jest również Galaxy S5 za 1 zł i Iphone 5S 16GB za 299 zł.thonka pisze:Indoctrine, jesteś pewien, że piszesz o Z2?