• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #62438  autor: M1S1EK
 21 mar 2006, 21:26
Na stronie ery znalazlem cos takiego w promocji Era Nowy Komfort
Komfort na nowo

Lubisz dostawać to, czego pragniesz? W taryfie Era Nowy Komfort jest to możliwe.
Tanio, prosto, oszczędnie. Po prostu wygodnie.

Dzięki taryfie Era Nowy Komfort możesz swobodnie komponować nasze usługi. Skorzystaj z niskiego abonamentu, tanich i stałych połączeń oraz 1-sekundowego naliczania.

Oferty do wyboru:

uniwersalna - abonament 30zł z VAT
wliczone w abonament:
darmowe 40 minut do wszystkich sieci lub 160 SMS-ów.

taniej w sieci - abonament 30zł z VAT
wliczone w abonament:
darmowe 100 minut do sieci Era, Heyah i na telefony stacjonarne lub 400 SMS-ów do sieci Era i Heyah.

multimedialna - abonament 30zł z VAT
wliczone w abonament:
darmowe SMS-y lub MMS-y do sieci Era i Heyah.

weekendowa - abonament 30zł z VAT
wliczone w abonament:
darmowe rozmowy w soboty i niedziele do sieci Era, Heyah i na telefony stacjonarne.

z przyjacielem - abonament 30zł z VAT
wliczone w abonament:
darmowe połączenia z jednym wybranym numerem do sieci Era, Heyah lub na telefony stacjonarne.
Czy to oznacza ze kazdy abo w tej promocji kosztuje 30 zł + VAT :?:

#62440  autor: kamil1221
 21 mar 2006, 21:29
I co w zwiazku z tym ??
Przeciez to juz od ponad roku funkcjonuje - chyba sie dzisiaj obudziles :smt005 :smt005
Te taryfy sa od juz dawna - w tamtym roku tak na czyba kwiecien one powstaly.

#62442  autor: M1S1EK
 21 mar 2006, 21:33
nie no bo nie patrzylem na Nowy Komfort tylko jesli juz to na promocje i sie pytam czy jak bym bral oferte 6 to bym placil 30 zł + VAt czy wiecej bo tanio fajne fony sa
 #62445  autor: Pawrzes
 21 mar 2006, 21:37
M1S1EK pisze:Na stronie ery znalazlem cos takiego w promocji Era Nowy Komfort

Czy to oznacza ze kazdy abo w tej promocji kosztuje 30 zł + VAT :?:
Tak ale to 30 zł z wliczonym VAT-em, z tych oto ofert możesz ułozyć sobie taryfę.

[ Dodano: 2006-03-21 21:40 ]
Im więcej ofert tym większy abonament np. za 3 oferty wyjdzie 90 zł miesięcznie.

Pozdrawiam

#62483  autor: mameluch
 21 mar 2006, 23:51
skoro już powstał taki temat, mam pytanie odnośnie Nowego Komfortu.
może ktoś z Was orientuje się czy limit 2000minut do przyjaciela jest rzeczywiście przestrzegany przez Erę? chyba nie ma możliwości dowiedzenia się u opa ile minut jeszcze do wykorzystania pozostało, wobec czego chyba nie powinni naliczać wg normalnej stawki w przypadku przekroczenia limitu?
czy może (oby) został on ostatnio zniesiony? :)
z góry dziękuję za odpowiedź (jeśli takowa się pojawi) i grzecznie witam się na forum:)

#62484  autor: zgreev
 22 mar 2006, 00:07
M1S1EK pisze:nie no bo nie patrzylem na Nowy Komfort tylko jesli juz to na promocje i sie pytam czy jak bym bral oferte 6 to bym placil 30 zł + VAt czy wiecej bo tanio fajne fony sa
mały błąd w rozumowaniu.. każda oferta jest za 30PLN... a "fajne fony tanio" sa nie za SZÓSTĄ oferte, tylko za SZEŚĆ ofert, czyli 6*30PLN = 180PLN/mies.

to tyle, pzdr.

zamocni.pl - coming really soooooooooooon...

#62545  autor: M1S1EK
 22 mar 2006, 14:15
aha no to lipa dzieki za informacje

#62563  autor: kameT
 22 mar 2006, 15:27
A nie lepiej wziać ofertę wiosenną i nie marudzić tyle???
Chyba oferty wiosenne są najlepsze na rynku post-paida tuż przed ofertą ORANGE :P
No chyba, że ktoś nie ma do kogo pisać...

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"

#63911  autor: pin
 28 mar 2006, 19:41
mameluch pisze:skoro już powstał taki temat, mam pytanie odnośnie Nowego Komfortu.
może ktoś z Was orientuje się czy limit 2000minut do przyjaciela jest rzeczywiście przestrzegany przez Erę? chyba nie ma możliwości dowiedzenia się u opa ile minut jeszcze do wykorzystania pozostało, wobec czego chyba nie powinni naliczać wg normalnej stawki w przypadku przekroczenia limitu?
czy może (oby) został on ostatnio zniesiony? :)
z góry dziękuję za odpowiedź (jeśli takowa się pojawi) i grzecznie witam się na forum:)

no wlasnie tego nigdy sie nie dowiemy, ja mam oferte wolne weekendy (oczywiscie do 2000 minut) alle ile minut kiedy i do kogo dzwonilem nigdy sie w weekend nie dowiem, chyba ze se przekrece do plusa :-)
pz

#71990  autor: margeo
 06 maja 2006, 00:47
Apropo taryf komfort... Otrzymalem mozliwosc dokupienia pakietu darmowe weekendy za 15zl przez rok. Czy majac ta opcje, a takze darmowe rozmowy z przyjacielem i oferte uniwersalna zawsze jestem rozliczany wg korzystniejszej dla mnie opcji? Tzn np. dzwoniac pod nr PRZYJACIELA w weekend nie schodza mi minuty z oferty weekendowej? a weekendowa nie likwiduje mi minut z oferty uniwersalnej?
Szukalem, ale jakos nie moge nic na ten temat znalezc... Dzieki za informacje. Pozdrawiam :)

POZDRAWIAM!