• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #719612  autor: kenzol
 23 maja 2014, 18:21
Witam. Kończy mi się umowa w T-Mobile i chciałbym wynegocjować jeszcze niższy abonament niż mam obecnie lub dostać więcej minut do wszystkich sieci przy takim samym abonamencie jaki mam obecnie. W tej chwili płacę 25 zł miesięcznie i mam 250 minut do wszystkich. Umowa kończy mi się za 2 tygodnie ale nie mogę nic satysfakcjonującego wynegocjować z siecią. Zawsze proponują mi o 5 zł wyższy abonament (czyli 30 zł) i dają do zrozumienia że nie mogą zaproponować nic tańszego. Nie wiem co mam z nimi zrobić, bo póki co spokojnie wystarcza mi te 250 minut w miesiącu i nie mam zamiaru nawet o te 5 zł więcej płacić w zamian za 800 minut miesięcznie, które mi proponują w takim układzie. Czy na pewno na chwilę obecną żadna sieć nie może zaoferować nic tańszego niż 30 zł miesięcznie????

up

#719631  autor: kenzol
 23 maja 2014, 21:03
@up

Byłbym wdzięczny gdybyś podał mi link z tą ofertą:-) Bo z tego co widzę to na kartę oferują usługę wymagającą comiesięcznego doładowania kwotą co najmniej 25 a nie 20 zł i są tam zbyt pokręcone jak dla mnie propozycje, tzn. nielimitowane rozmowy do T-Mobile i Heyah za 5 zł albo nielimitowane SMS-y albo internet... Szczerze mówiąc, jeśli miałbym takie coś wybrać, to wolałbym zostać przy tej ofercie abonamentowej którą mam teraz:-)

#719634  autor: user_delete34
 23 maja 2014, 21:12
Calm7, nie kojarzę takiego pakietu, jest 120 do wszystkich za 15 zł.
Oferta Frii.
Możesz wybrać opcję, gdzie do T-Mobile i Heyah dzwonisz za darmo bez limitów, masz powyższy pakiet do wszystkich i piszesz SMSy za 14 gr/1 szt. albo wykupujesz nielimitowane do wszystkich sieci za 10 zł i wtedy płacisz nie więcej niż teraz. Najbardziej ekonomiczne doładowanie to 50 zł przez internet - wtedy dostajesz 10% gratis i masz te 55 zł na 100 dni; nie ma obowiązku comiesięcznego doładowania, jedynie musisz przedłużać wychodzące - a to zależy od Twoich potrzeb.
Rozumiem, że z internetu nie korzystasz.

Myślę, że znajdzie się coś tańszego w ofertach operatorów wirtualnych, ale na cuda bym nie liczył, to już jest bardzo tanio.
 #719636  autor: Niezgodna7
 23 maja 2014, 21:34
Markadiusz. Odświeżę Ci pamięć
:- D
Kenzol, znalazłem, podaję Wam link (tylko nie wiem czy to dalej aktualne)
Pozdrawiam.
http://gsmonline.pl/artykuly/nowe-pakie ... e-na-karte

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#719638  autor: user_delete34
 23 maja 2014, 21:36
A to zapewne aktualne, ale dotyczy starych taryf.