• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #719144  autor: clin12345
 21 maja 2014, 16:54
witam mam pewien problem gdy jechałem do kolegi telefon dałem do schowka,noc była ciepła.Gdy wróciłem od kolegi wyciągłem go ze schowka wlanczam a tu taki czarny ekran naciskam na ekran dotykowy wszystko słychać nawet jak ktos do mnie dzwoni wszystko słychać itd ale obrazu nie mam czarny ekran zaniosłem go do serwisu czekałem 2 tyg aż stwierdzili wymiane wyświetlacza ok wymienili wyświetlacz dzwonią do mnie że to nie wyświetlacz tylko niby procesor ok dalej czekałem 2 tyg aż dziś zadzwonili i powiedzieli że procesor poszedł i telefonu sie nie da naprawić czy to jest możliwe że telefon dany do schowka na 1,5 h i wyciągnięty nie działa ?????? czy poprostu niechce im sie robić tego ??

#719191  autor: Niezgodna7
 21 maja 2014, 21:08
Jeśli doszli do tego, że procek, to przecież jego nie wylutują. W tym sensie jest nienaprawialny.
Zmień serwis na taki, który będzie w stanie wszystko wymienić, ale czy będzie to opłacalne...
?
Nie ma co się głowić tym schowkiem - stało się, nie działa.

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis