• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #718635  autor: Misza3G
 19 maja 2014, 15:50
Witam
Chciałbym zasięgnąć informacji odnośnie podpisania nowej umowy abonamentowej w Orange.
Jestem tegorocznym maturzystą , a więc mam ukończone 18 lat i posiadam konto bankowe z dosyć znacznym obrotem w tym roku zarejestrowane na moje dane .
Dodam , że interesuje mnie abonament w taryfie Smart Plan Halo II w wysokości 59.98 ( chcę skorzystać z groupona -30% ) z telefonem LG L90 , który kosztuje w tej taryfie 1zł . Abonament chciałbym zamówić przez internet .
Mam wobec powyższych następujące pytanie :
Czy mogę podpisać taką umowę i wyciąg z tego konta oraz dowód osobisty do tego wystarczą ?
Pozdrawiam i proszę o jasne odpowiedzi.

#718703  autor: dwaeuro
 19 maja 2014, 20:05
A masz jakieś udokumentowane dochody? Albo gdzieś indziej umowę na siebie? Abonament to prawie jak umowa kredytowa, zwłaszcza jak bierzesz z telefonem.

Nowa Huta Wolne Miasto!
 #719153  autor: Wiksa11
 21 maja 2014, 17:14
Misza3G pisze: Dodam , że interesuje mnie abonament w taryfie Smart Plan Halo II w wysokości 59.98 ( chcę skorzystać z groupona -30% ) z telefonem LG L90 , który kosztuje w tej taryfie 1zł . .
A nie czasem 129 zł?

#719337  autor: Kryniczanin
 22 maja 2014, 12:30
dwaeuro pisze:Albo gdzieś indziej umowę na siebie?
To nie problem w czasach umów za mniej niż 10pln na pół roku w Play.