Tak się zastanawiam czy myślicie, że potanieje lg g2 po wejściu lg g3 w czerwcu?bo wszystko na to wskazuje że nowa słuchawka właśnie w czerwcu zadebiutuje.
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Tak, oczywiście. A jak wejdzie G4, to stanieje G3, a G2 jeszcze bardziej! Tym sposobem można nigdy nie kupić telefonu, tylko czekać, bo zawsze coś potanieje. W sumie to dobra metoda na oszczędzanie, jest tylko jeden warunek - trzeba tak naprawdę nie potrzebować lub nie chcieć wymieniać telefonu.
Sorry, ale strasznie denerwuje mnie takie podejście.
Sorry, ale strasznie denerwuje mnie takie podejście.
Można czekać w nieskończoność
,ja jakoś nie czekam tak ,ale po premierze nie kupuję 

No teraz to ładnie staniał
,1100 używka jak pamiętam najtaniej.

Pozdrawiam 

Napiszę Ci,że już teraz jest o wiele taniej: http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/8134030 - możesz sobie zobaczyć, że w niektórych sklepach można zamówić go już za 1400 zł.
Sam raczej kupiłbym nowy sprzęt ponieważ masz gwarancję i zero ryzyka,że ktoś na przykład zalał telefon a teraz chce go sobie sprzedać.
Swoją drogą dobry sprzęt - muszę przyznać, że aparat robi całkiem niezłe zdjęcia.
Pozdro.
Sam raczej kupiłbym nowy sprzęt ponieważ masz gwarancję i zero ryzyka,że ktoś na przykład zalał telefon a teraz chce go sobie sprzedać.
Swoją drogą dobry sprzęt - muszę przyznać, że aparat robi całkiem niezłe zdjęcia.
Pozdro.
Dlaczego irracjonalnie? SGS III LTE to dobry telefon, mimo upływu czasu o nadal dobrych parametrach.
Niedlugo zniknie ze sklepów a cena raczej już nie spadnie za wiele...
Niedlugo zniknie ze sklepów a cena raczej już nie spadnie za wiele...
Było - Nokia 1610 (1997r.), Nokia 5110, Nokia 3210, Nokia 3410, Nokia 6100, Nokia 6030, Nokia 6310i, SE K750i, SE K800i, Samsung Wave GT-S8500, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy SIII LTE, Meizu MX4. Jest Nokia 6310i, Xiaomi Redmi Note 4 (snapdragon).
Jeszcze jak ja go kupowałem w styczniu to płaciłem 1100zł
,teraz już 900
,jest całkiem spoko tylko softowo jest tak sobie.Chodzi o to że 4.3 wpieprza baterię bardziej niż 4.1.2 i są czasem lagi przy ekranie blokady/jak włączasz ekran czasem jest taka niebieska poświata-jakiś błąd w sofcie,pozatem też czasem ekran jakoś dziwnie zjaśnia ale po następnym wybudzeniu jest ok .Często się te rzeczy nie dzieją,już się jakoś przyzwyczaiłem,gdybym mógł cofnął bym się do 4.1.2
,ale Knox !,temu czekam na 4.4.

Ostatnio zmieniony 20 maja 2014, 14:57 przez pakierhakierxd, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Allegro jak przeglądałem to widziałem sporo nowych po 900
,więc chyba coś podrożało
,ja ten telefon będę miał trochę jeszcze,jak będę zmieniał to jak się uda to chyba G2.

Ostatnio zmieniony 20 maja 2014, 14:59 przez pakierhakierxd, łącznie zmieniany 1 raz.
JUż jest G2 Mini po 750 na Allegro -nowy 

Pozdrawiam 

To ze sklepów to sobie poczekasz
,póki co jest po 1000 

Pozdrawiam 

Ale z allegro takie jakieś mniejsze sklepy nie Saturn/MM i mają zawsze taniej tak koło 850 kosztuje teraz. Jakies inne kanały dystrybcji/sprowadzanie z opłaconym cłem/VAT nie wiem jak to działa, ale taniej jest zawsze (Ale gwarancja serwisowa wtedy, a nie producenta chyba)