Witajcie.
Tak czytam ten wątek bo chciałabym przedłużyć umowę i szukam info, ale widzę, że dostajecie fajne oferty mając już dość wysokie abo albo długi staż w Play.
Ja przeszłam do Play rok temu wzięłam sobie umowę bez telefonu na rok i byłam bardzo zadowolona, ale schody zaczęły się kiedy teraz chce przedłużyć umowę z telefonem.
Wysłałam zgłoszenie bo to niby coś tam daje ze swoją niezbyt wygórowaną propozycją i nic, zostałam zignorowana.
Interesuje mnie oferta specjalna za 45 zł, ale nie do końca mi tam wszystko pasowało. Ja nie rozmawiam dużo, nie wygadałabym przez miesiąc nawet 120 minut, natomiast dużo SMS-uje, napisałam im w zgłoszeniu, ze wolałabym mniej minut, ale więcej internetu i nielimitowane smsy i interesuje mnie Lg L9 II za cenę znajdującą się na stronie.
Wiem, że po tak krótkim czasie nie mam prawa wymagać nie wiadomo czego, ale nie są to też jakieś wymagania z kosmosu, przynajmniej moim zdaniem i teraz nie wiem co mam robić bo dzwoniłam już na *500 i Pani mnie straszyła, że oferta specjalna jest terminowa i żebym się spieszyła bo potem nie będzie, a mnie się umowa kończy 20 lipca tego roku i na prawdę chciałabym to załatwić jak najszybciej...