Witam, chciałbym kupić telefon do 500zł ale nie wiem na który się zdecydować, jak na razie mam do wyboru z nokii lumie 520 lub 625 oba nowe, htc windows phone s8 nowy, te telefony jak wiadomo posiadają windows phone i nie jestem przekonany czy będę w stanie przestawić się na ten system operacyjny ponieważ do tej pory używałem przez dwa lata androida w samsungu galaxy mini 2. W gre wchodzi również samsung galaxy Trend, dosyć fajny telefon moim zdaniem i niedrogi, kolega również ma do sprzedania samsuga galaxy s2, telefon ma prawie dwa ale jest zadbany, od nowości posiada case mate i folie na ekranie, ale nie jestem do niego przekonany ze względu na to, że jest używany 2 lata. Jak na razie to tyle, czekam na Wasze sugestie, możecie również podawać fajne telefony do 500 zł.
S2 jak najbardziej, ale jednak dwuletni bym odrzucił.
Jeśli masz możliwość wziąć L625 za cenę L520 (choć cena podejrzanie zbyt niska - dlaczego?), to się nie zastanawiaj. Na plus systemu WP powiem, że odetchniesz po Androidzie jeśli chodzi o płynność działania, co według mnie jest bardzo ważne. Jednak aplikacji jest mniej, ale nie mało.
Jedyny nowy Android w tej cenie to LG L7 II - o innych włącznie z Trendem w ogóle nie myśl, szkoda czasu, kasy i nerwów.