Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Najlepszy darmowy; w dodatku polski, więc masz pewność, że przynajmniej dobrze klikasz.Rudder pisze: Top_netinfo to tandetny programik
Zamknąłeś menadżer Huawei i Top_NetInfo?Rudder pisze:device possibly in use by another application
To by pokazało informację o komórce i LAC dla UMTSu z tej stacji.Rudder pisze: Chyba dlatego nie działa, ze wykazuje parametr połaczenia Orange: UMTS a nie LTE
To jest wskaźnik siły sygnału, przydatna sprawa.Rudder pisze:przesuwać zielony pasek
Wina oprogramowania routera zapewne, bo ja mogę z tego normalnie korzystać (choć modemy mam inne).Rudder pisze:gdy otwieram Mobile Data Monitoring Application router sie resetuje zawsze
Oprócz "Komunikacja AT" (widoczny poziom sygnału, moc, BTS, dane sieci) musi być zaznaczone tuż niżej: "wyświetlaj operatora i technologię sieciową", "wyświetlaj poziom sygnału", "wyświetlaj BTS".Rudder pisze:...Top_netinfo to tandetny programik...
Najedź myszką na ten krótki CID i podaj mi długi CID.Rudder pisze:Udało mi się.
Problem tkwił w tym że miałem wybrać w zakładce GPRS/UMTS w wybierz modem Inny
Wcześniej chyba nie musiałem tego wybierać.
CID: 22018, 8 - S SE (pd-wsch); LAC:57141; CSQ: 18
Który to nadajnik w BTsearch ?
Spacedust nie wiem dokładnie o co Tobie chodzi ale po najechaniu myszką na ten CID wyświetla się CID GSM (hex): 5602 i nic ,,długiego" się nie pokazuje. Skąd podać długi CID ?Spacedust pisze:Najedź myszką na ten krótki CID i podaj mi długi CID