• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sony oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #71584  autor: darioos
 03 maja 2006, 16:51
Tak jak w temacie .mam prośbe może ktoś już miał albo wie co nie co o pokrowcach easy click(takie z plastiku) czy opłaca sie je kupić do fonu(k700i na allegro do niego easy click 30zł +przesyłka).POZDRO :-D :-D :smt006 :smt006 :-D :-D

Legenda zawsze pozostanie legendą" moje marzenie proste dotknąć szczytu jak nikt":)

#71592  autor: sledz92
 03 maja 2006, 18:15
Wiesz to wg mnie zależy od gustu...ja zdecydowanie już wolę kupić sobie ta naklejke ochronną na wyświetlacz,cena to 5zł (ja tyle zapłaciłem na giełdzie w Krakowie)
Ja wole jak już wspomniałem te nalepki...nie kupowałbym pokrowca.

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#89850  autor: Kerio
 30 lip 2006, 02:57
Mam ten plasticzek od paru dni za 12zl na allegro a nie 30zł. Bardzo fajna sprawa, tylko nieraz się sam otwiera na moim k300i. Ale polecam. Naklejka chroni wyświetlacz a ten plastik chroni cały telefon, każdy wie, że brzegi się wycierają od noszenia w kieszeni. Zależy też faktycznie od gustu. Ogółem ciekawa opcja ten pokrowiec ;-) :D