Wiadomość dla zainteresowanych: w Żabkach występuje notoryczny brak batonów a w Lidlu Liony są droższe niż w BiedronkachPrzemix pisze: Tu też przewiduję szturm na żabki i lidle:D

bolek2004 pisze:Dla spożywki pewnie opłacalne, dla sieci komórkowych raczej mniej:) chociaż jest to jakaś forma promocji, więc pewnie są obopólne korzyści z takich promocji.
Ostatnio w Żabce byłem 22 kwietnia i były Liony z kodami, więc to wszystko zależy od lokalizacji. Ale jeśli w twojej Żabce nie ma promocyjnych Lionów, to nic straconego, bo najmniejszy Lion 40 g kosztuje tam chyba 1,69 zł, a za tyle można kupić 2-pack 60 g. Niby jest promocja, dzięki której jeden baton kosztuje 1,17 zł, ale to i tak za dużoSahim pisze:Wiadomość dla zainteresowanych: w Żabkach występuje notoryczny brak batonów a w Lidlu Liony są droższe niż w Biedronkach
DawnoNokiaUser pisze:Ostatnio w Żabce byłem 22 kwietnia i były Liony z kodami
NokiaUser pisze:wszystko zależy od lokalizacji
W "mojej" Żabce batony z kodami znikają zanim ja się tam pojawię i ostatnio nie było żadnych - widocznie w okolicy mieszkają internetowi Słodkożercy:)NokiaUser pisze:Ale jeśli w twojej Żabce nie ma promocyjnych Lionów, to nic straconego, bo najmniejszy Lion 40 g kosztuje tam chyba 1,69 zł, a za tyle można kupić 2-pack 60 g. Niby jest promocja, dzięki której jeden baton kosztuje 1,17 zł, ale to i tak za dużo
columbo pisze:Ktoś tu niedawno pisał, że w Tesco jest jakaś promocja na Liony - byłem parę dni temu i nic takiego nie widziałem.
Co do Tesco i Lidla - w Tesco jakieś 2 tygodnie temu była przecena do 1,09zł/sztuka. Identyczna promocja jest teraz (była wczoraj) w Lidlu.Sahim pisze:Wiadomość dla zainteresowanych: w Żabkach występuje notoryczny brak batonów a w Lidlu Liony są droższe niż w BiedronkachPrzemix pisze: Tu też przewiduję szturm na żabki i lidle:D
Przede wszystkim - niestety - w salonach już pod koniec grudnia 2012 roku zaczęło brakować starterów 3-złotowych. I nie piszę tego wcale, bo uważałem je za specjalnie wartościowe, ale obawiam się niestety, że te promocyjne batony skończą się szybciej niż będzie trwała promocja.Przemix pisze:Ostatni dzień promocji play to był sylwester, strona do wpisywania kodów leżała już o 19 bo cała polska wpisywała kody z imprezowych butelek, do północy nie udało się nawet operą mini wejść. Tu też przewiduję szturm na żabki i lidle:D
Przy założeniu, że znowu dadzą pakiet 6 GB za 6 zł, a jeden baton kosztuje złotówkę, to korzystniej wyjdzie Internet z batonów - 30 GB za 6 zł, dlatego trzeba robić zapasyCalm7 pisze:Chyba dadzą znów na wakacje pakiet, nie? Może nie trzeba takich zapasów robić