Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
W salonie taka oferta?! Nawet stacjonarki za darmo? Pokuszę się o stwierdzenie, że dla osób które nie potrzebują unlimited ta oferta jest po prostu rewelacyjna. Gratulacje!dawoo1 pisze:W kwestii info...może komuś się przyda. Dziś przedłużyłem umowę bez telefonu na 12 mieś. Miałem formułę M i na takiej zostałem a warunki to: umowa 12 mieś. 400min. do wszystkich,143sms za darmo,do play za darmo, stacjonarne za darmo i 500mega internetu z lejkiem ...wszystko za całe 24zł. umowa przedłużona w salonie bez wypowiedzenia.
"Stara" formuła M nie obejmuje no limit stacjonarne, 500 MB netu i kosztuje 29 zł więc kolega wyżej przedłużył ją na bardzo dobrych warunkach.KA pisze:dawoo1, żeby zostać przy formule, którą się miało NIC nie trzeba "przedłużać", bo po wygaśnięciu zobowiązania 12mies ma się te same warunki i w dodatku umowę bezterminową, więc nie rozumiem???
Ty to nazywasz dobra oferta???pakierhakierxd pisze:W Formule specjalnej z telefonem za 45zł ma się :
200 minut do wszystkich łącznie ze stacjonarnymiwymienne na 300 sms
bez limitu Play
500 mb danych
Ostatnio dla siostry brałem taką ofertę,dokupiło się pakiet sms i gitara,mnie też by taka oferta pasowała
,nie dzwonię mega dużo,netu też starczy
Przecież ten abonament dają na 12 miesięcy. Sam mam taki.kostykiewicz pisze:Witam,
4 dni temu przedłużyłem umowę z playem na mój drugi numer.
Wypowiedzenie (z abo na kartę) złożyłem 2 miesiące temu, po paru dniach otrzymałem list z ofertą na 24,99 zł
- nielimitowane komórki
i do wyboru
a) nielimitowane stacjonarne
b) nielimitowane sms do all
na 18 mies
Jednak nie przedłużałem umowy po ich telefonach wolałem czekać do ostatnich dni.
4 dni temu zadzwoniłem z pytaniem co mi proponują, proponowali mi gorszą ofertę, ale upomniałem się że otrzymałem list z propozycją przedłużenia, Pan oznajmił mi że ta oferta już jest nieaktualna czyli za 24,99 zł (czyli krótko mówiąc musiałem z nim ponegocjować.
Powiedziałem Panu że otrzymałem informacje z facebooka od playa że oferta jest ważna przedłużeniowa do chwili aż przejdzie mi z abo na kartę.
Pan oznajmił mi że muszę chwilę poczekać i coś sprawdzi, po chwilku minutach Pan powiedział, że już oferta odblokowana (niby) i mogę przedłużyć umowę na warunkach jakie podałem powyżej ale jeden plus z tego że zamiast 18 miesięcy umowa jest krótsza i wynosi 15 miesięcy.
Więc czekajcie do ostatniej chwili i dzwoncie się upominać dostaniecie krótszą umowędobre i te 3 miesiąc
Aaaa ja nie dzwoniłem na numer *500
Tylko zadzwoniłem na numer 730 300 400 i nacisnąłem nr 2 (czyli dla nowych klientów)
Powiedziałem, że mam problem z dodzwonieniem się na *500 i proszę mnie przełączyć i bez problemu mnie przełączyli.
Po co o tym piszę? a po to że jeśli ktoś ma darmowe minuty to nie zapłaci za to połączenie w przeciwieństwie do *500 gdzie chyba 2 zł się płacimacie na dobre piwo po promocji
aaa ps. jeśli naciśniecie nr 1 to sekretarka powie wam że proszę dzwonić na *500
12 miesięcy? hmmm masz jakieś potwierdzenia? bo jak widze tutaj opiswana jest sytuacja że dają na 18 miesemitar pisze:Przecież ten abonament dają na 12 miesięcy. Sam mam taki.kostykiewicz pisze:Witam,
4 dni temu przedłużyłem umowę z playem na mój drugi numer.
Wypowiedzenie (z abo na kartę) złożyłem 2 miesiące temu, po paru dniach otrzymałem list z ofertą na 24,99 zł
- nielimitowane komórki
i do wyboru
a) nielimitowane stacjonarne
b) nielimitowane sms do all
na 18 mies
Jednak nie przedłużałem umowy po ich telefonach wolałem czekać do ostatnich dni.
4 dni temu zadzwoniłem z pytaniem co mi proponują, proponowali mi gorszą ofertę, ale upomniałem się że otrzymałem list z propozycją przedłużenia, Pan oznajmił mi że ta oferta już jest nieaktualna czyli za 24,99 zł (czyli krótko mówiąc musiałem z nim ponegocjować.
Powiedziałem Panu że otrzymałem informacje z facebooka od playa że oferta jest ważna przedłużeniowa do chwili aż przejdzie mi z abo na kartę.
Pan oznajmił mi że muszę chwilę poczekać i coś sprawdzi, po chwilku minutach Pan powiedział, że już oferta odblokowana (niby) i mogę przedłużyć umowę na warunkach jakie podałem powyżej ale jeden plus z tego że zamiast 18 miesięcy umowa jest krótsza i wynosi 15 miesięcy.
Więc czekajcie do ostatniej chwili i dzwoncie się upominać dostaniecie krótszą umowędobre i te 3 miesiąc
Aaaa ja nie dzwoniłem na numer *500
Tylko zadzwoniłem na numer 730 300 400 i nacisnąłem nr 2 (czyli dla nowych klientów)
Powiedziałem, że mam problem z dodzwonieniem się na *500 i proszę mnie przełączyć i bez problemu mnie przełączyli.
Po co o tym piszę? a po to że jeśli ktoś ma darmowe minuty to nie zapłaci za to połączenie w przeciwieństwie do *500 gdzie chyba 2 zł się płacimacie na dobre piwo po promocji
aaa ps. jeśli naciśniecie nr 1 to sekretarka powie wam że proszę dzwonić na *500
Chciałbym mamie wziąć nowy telefon myślałem o Motoroli G. Ma ktoś może jakieś doświadczenie jeżeli chodzi o cenę tej słuchawki w poszczególnych abonamentach (chodzi o tej najtańsze)?
Obecna umowa przeszła już na czas nieokreślony.