• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #712489  autor: bard
 24 kwie 2014, 09:01
Planuje przenieść się z prepaida do T-mobile lub Plusa (jeszcze się zastanawiam) i w związku z tym pytanie - chciałbym mieć okres rozliczeniowy od 1 do końca miesiąca (czyli po prostu miesiąc kalendarzowy) z pewnych względów jest to dla mnie wygodne.
Do tej pory było tak, że po podpisaniu nowej umowy po 2-3 dniach rozpoczynał się nowy okres rozliczeniowy. Nadal tak jest?

W którym dokładnie dniu miesiąca pójść do t-mobile lub plusa, żeby właśnie trafić na okres rozliczeniowy od 1 dnia miesiąca?

#712610  autor: ciekawy
 24 kwie 2014, 15:03
w T możesz zmienić okres rozliczeniowy,w Plusie też, tylko Plus wymaga polecenia zapłaty do zmiany,a T chyba nie,
pójście w jakimś terminie chyba nie gwarantuje okresu rozliczeniowego, jest to prawdopodobne że dadzą okres rozliczeniowy bliski aktywacji ale chyba 100% pewności nie ma,
w T jest okres rozliczeniowy od 2-go,nie ma od 1-go,w Plusie jest od 1-go

#713923  autor: habish
 28 kwie 2014, 09:15
W sieci Plus jest 6 różnych okresów rozliczeniowych:

od 1 dnia miesiąca,
od 5 dnia miesiąca,
od 9 dnia miesiąca,
od 17 dnia miesiąca,
od 21 dnia miesiąca,
od 25 dnia miesiąca.

aby mieć od 1 każdego miesiąca (też tak chciałem i tak mam) musisz podpisać umowę po 25dniu a przed ostatnim dniem miesiąca.