• Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
  • Strona 41 z 136
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 136

#713385  autor: ciekawy
 26 kwie 2014, 18:56
Halset pisze:
ciekawy pisze:kamilkowalski,
nie ma kruczków w Play, poczytaj sobie temat przedłużania umów w Play, tam piszą że na przedłużenie mogą mieć upusty,pakiet gratis,a na początek tylko zwróć uwagę czy potrzebujesz pakietu netowego czy nie no i czy musisz aktywować od razu cy możesz później, to jedyny kruczek
:D :D :D :D
A ten znowu swoje :D

Kamilkowalski.
Jeżeli jesteś zadowolony z sieci TM a po prostu jak to napisałeś, sam sie wkopałeś przez niedopatrzenie, to złóż wypowiedzenie w TM
Możesz w taki sposób wywalczyć za 54,99zł no limit na wszystko, 2GB neta i umowę na 15 miesięcy.
Poczytaj sobie jeszcze w odpowiednim temacie, że przy abo 89.90 z telefonem też w TM masz wszystko no limit +2GB neta i to również jest przy przedłużaniu umowy.

Więc zatem pytanie - zależy Ci na abonamencie no limit bez telefonu a telefon sobie kupisz na rynku czy chcesz no limit z telefonem?
Jeżeli TM nie wchodzi w rachubę, to pytaj dalej :)
a ten znowu swoje, ma prywatny w T to myśli,że klienci innych sieci to idioci,
poczytaj sobie, zastanów się co chcesz,a nim się nie sugeruj bo potem jak źle wybierzesz to napisze że popełnił błąd

#713391  autor: Halset
 26 kwie 2014, 19:17
ciekawy pisze: a ten znowu swoje, ma prywatny w T to myśli,że klienci innych sieci to idioci,
poczytaj sobie, zastanów się co chcesz,a nim się nie sugeruj bo potem jak źle wybierzesz to napisze że popełnił błąd
Hahaha :D
Ciekawy trollu jeden.
Na początku - zadałem pytania, a potem się udzieli odpowiedzi.
Ty od razu wyskoczyłeś z obroną Play.
Po drugie - słuzbowy mam w TM a nie prywatny

Po trzecie - nie czytajcie naganiacza @ciekawego, bo ten mały knypek typek wszystko przekręci aby ściągnąć ludzi do Play. Wszędzie spamuje o tym Play. Każdy wie, że NJU mobile nie ma alternatywy, to wymyśla absurdy.
Jak komuś nie odpowiada jakość NJU to zawsze może wybrać JAKOŚĆ Heyah. Ale ten @ciekawy nadal będzie namawiał do JAKOŚ w Play, czytaj RBM.

Skoro zainteresowany Kamilkowalski nie zna sie na ofertach a narzeka w TM tylko na to, że się nie doinformował i płaci za dużo, to znaczy, że nie jest zadowolony z wysokości rachunków a nie jakości sieci.
Więc podałem mu przykłady co może uzyskać w TM.
Skoro TM nie wchodzi w rachubę, niech napisze i się dobierze inną opcję.

A Ty jak ta menda z bazaru na granicy wschodniej zaraz wyskakujesz z obroną Play. Jak w przysłowiu - uderz w stół to się zaraz ciekawy pojawi.

Jedziemy dalej.
Pytanie do @Kamikowalskiego - chce abo bez telefonu czy z telefonem. Bez telefonu abonament czy na kartę. Zależy mu tylko na niskich rachunkach (tu możemy jeszcze Play podpiąć) czy ważna jest dla niego ważna jakość (tu Play odpada)? Może ma przywiązanie do jakieś marki? Może ma dużo znajomych w jakieś sieci ? Może nie wiem nawet w jakieś sieci poza TM ma zasięg. Wtedy musi kupić jakiś starter na próbę w kiosku - i nie PLAY, bo w roamingu działa inaczej (masz opinie na tym forum - ciszej, niższej jakości, głos jest stłumiony itd)
To sie nazywa podejście do problemu.
Wtedy się dobiera ofertę pod potrzeby.
A Ty jaki poziom prezentujesz? Żaden! Play ponad wszystko czyli jak w hymnie niemieckim "über alles"
Więc pozwól rozmawiać dorosłym bo pryszczaty gimbaz nie ma prawa głosu. Idź spamować po prostu gdzie indziej.
Tak. Popełniłem jeden błąd i się do niego przyznałem. Mam jaja się przyznać, że się pomyliłem. Masz jeszcze jakieś pytania?
Ty się pomyliłeś na tym forum co najmniej 100 razy, na głównej chyba z tysiąc. I co? Przeprosiłeś za błąd? Nie, schowałeś głowę w piasek i przemilczałeś sprawę. Jak dzieciak, który z rykiem idzie w kąt mając focha bo nie dostał zabawki a na drugi dzien juz o tym zapomina.

#713419  autor: kamilkowalski
 26 kwie 2014, 21:01
Jedziemy dalej.
Pytanie do @Kamikowalskiego - chce abo bez telefonu czy z telefonem. Bez telefonu abonament czy na kartę. Zależy mu tylko na niskich rachunkach (tu możemy jeszcze Play podpiąć) czy ważna jest dla niego ważna jakość (tu Play odpada)? Może ma przywiązanie do jakieś marki? Może ma dużo znajomych w jakieś sieci ? Może nie wiem nawet w jakieś sieci poza TM ma zasięg. Wtedy musi kupić jakiś starter na próbę w kiosku - i nie PLAY, bo w roamingu działa inaczej (masz opinie na tym forum - ciszej, niższej jakości, głos jest stłumiony itd)
To sie nazywa podejście do problemu.
Wtedy się dobiera ofertę pod potrzeby.
Chodziło mi przede wszystkim o dobry telefon w niskiej cenie przy stałym abonamencie bez możliwości przekroczenia go, do 100zł miesięcznie. Łatwiej mi będzie spłacać telefon na raty w rachunkach comiesięcznych niż zapłacić jednorazowo 800 złotych czy więcej. Zmienia sie jednak moje zdanie i moze faktycznie warto kupić telefon na wolnym rynku, co da nieograniczony wybór i korzystne ceny, poza tym comiesięczne wydatki będą mniejsze. Co do jakości usług sieci TM nie mam zastrzeżeń, mój problem z rachunkami wynika z tego, że ponad 2 lata temu gdy wchodziłem w sieć TM nie zdawałem sobie sprawy, że aż tak dużo dzwonie i potrzebuje takich pakietów, zwiększyłem taryfę na lepszą jednak wciąż nie jest ona wystarczająca a moje rachunki są rzędu 150-250zł miesięcznie, dlatego stałe rachunki w kwocie 80-100zł będą dla mnie jak najbardziej w porządku. Na internecie mi zależy aczkolwiek nie musze mieć dużego pakietu, 1gb wystarczy.

Przemyślałem sprawę i doszedłem do takiej decyzji, która jeszcze podlega dyskusji i może ulec zmianie: Przeniesienie się do NJU, gdzie internetu jest tyle ile mi wystarczy, są również rozmowy i smsy bez limitu, na stacjonarne nie dzwonie albo dzwonie bardzo rzadko, zakładając, że będę tylko pisać, dzwonić na komórki i używać internetu będę płacił bodajże 47zł czyli prawie dwa razy mniej niż przy ofertach bez limitu w innych sieciach z telefonem, poza tym podoba mi sie fakt, że mogę zerwać umowę w każdej chwili o ile sie nie myle, telefon bym zakupił najwyżej po jakimś czasie od przeniesienia do NJU, jakbym dobrze przemyślał jaki telefon wybrać i jak będę mógł jednorazowo wydać taką kwotę - co będzie łatwiejsze zważywszy na mniejsze comiesięczne rachunki telefoniczne - a rachunki miałbym trzy a nawet cztery razy mniejsze nic obecnie :)

Wolę abonament od prepaidu ze względu na większą kontrolę kosztów, poza tym zawsze w razie zgubienia karty sim mogę prosić o duplikat a przy prepaidzie o ile sie nie myle musiałbym mieć nowy numer.

Bardzo dziękuje wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi!

#713421  autor: ciekawy
 26 kwie 2014, 21:10
jeśli rachunki wynosiły tyle ile napisałeś to bardzo dobrą opcją będzie jakiś no limit gdzie nie przekroczysz rachunku, to oferta bez telefonu, Red Bull Mobile i Play mają oferty z telefonem od 50 zł,z pakietem netu byłoby 60 zł, może warto to rozważyć, inne sieci jak np T ma no limit z telefonem ale od koło 80 zł i więcej, no i tak jak na początku tylko sim i telefon na wolnym rynku,

Halset, odchrzań się ode mnie

#713423  autor: Halset
 26 kwie 2014, 21:11
ciekawy pisze: czy ty masz jakąś alergie na PLAY ?
ja potrafię pisać o innych sieciach normalnie,a ty tylko obrzydzasz PLAY, doradzasz innym żeby płacili dodatkowe koszty i równasz rachunek w górę,żeby płacili więcej niż mniej, bo wtedy okazało by się,że może PLAY jest najlepszy,
schowaj się człowieku, to, że ty robisz błędy niemal zawsze kiedy się wykłócasz a potem znajduje się ktoś kto jak dziecku ci wytłumaczy to się uspokajasz, ale póki ci ktoś nie wytłumaczy krok o kroku jak dziecku to szalejesz i obrażasz knypku z kompleksami,
z tobą się nie da normalnie pisać, jak ktoś ma inne zdanie niż twoje to zaraz obrażasz
Nie dziecko. Nie mam alergii na Play, mam alergię na Ciebie.

żeby płacili dodatkowe koszty i równasz rachunek w górę,żeby płacili więcej niż mniej, bo wtedy okazało by się,że może PLAY jest najlepszy
Tak, jasne. Najpierw poczytaj, co Ty piszesz. Tak zawsze argumentujesz aby ludzie wybrali Play.
Nie zadałeś żadnych pytań, nie znasz profilu pytającego i wyskakujesz od razu z Playem. W każdym temacie.

Ktoś ma sprawdzić u siebie zasięg sieci - Ty wyskakujesz, kup starter Play. I co mu wyjdzie? Że na Play ma najlepszą jakość! Bo w roamingu Play działa inaczej.

Itd
Mogę tutaj jeszcze milion innych przykładów pisać.
Na stronie głównej w każdym temacie trolujesz na inne sieci a Play wychwalasz.

Jeszcze masz jakieś pytania?

@kamilkowalski
Weź sobie najpierw kup nju w kiosku starter i zobacz jak działa sieć Orange w Twoim rejonie. Ja w moim nie narzekam i tam gdzie się poruszam ale tutaj wielu narzeka i może akurat u Ciebie też jest słaba jakość.
Gdyby była, a skoro jesteś zadowolony z TM to masz alternatywę Heyah. Ciut droższa niestety.

@ciekawy
I co ? Znowu wyskakujesz z Play i RBM. :twisted:
Ręcę opadają :smt011
Pozdrawiam

#713426  autor: Ruben
 26 kwie 2014, 21:19
kamilkowalski pisze:Przemyślałem sprawę i doszedłem do takiej decyzji, która jeszcze podlega dyskusji i może ulec zmianie: Przeniesienie się do NJU, gdzie internetu jest tyle ile mi wystarczy, są również rozmowy i smsy bez limitu,
Uważam to za jak najbardziej słuszną decyzję. W zasadzie sensowne były dwa wyjścia: albo oferta utrzymaniowa w TMobile i umowa 15m-cy albo nju mobile z umową na czas nieokreślony.
Można jeszcze próbować w Orange, bo podobno są kody rabatowe na Grouponie (-30%) i szalone dni w Orange więc może jakiś telefon można byłoby upolować w dobrej cenie ale to tylko delikatna sugestia.
W Play telefonów które Ciebie interesują napewno w dobrej cenie nie otrzymasz w niskim abonamencie.

#713434  autor: tomulus
 26 kwie 2014, 21:29
Ciekawą propozycję z telefonem będzie zakup na grupie rabatu 30% w sieci Orange, 63 zł miesięcznie z tel. no limit, wydaje się naprawdę dobra opcją.
Przeszedłem z jednym nr z Play do nju ( abo) i powiem że wszystko jasne i czytelne. Stan konta sprawdzasz w necie . Jedyny minus, o czym zawsze trzeba pamiętać w nju to to żeby nigdy nie dzwonić ze swojego numeru do działu obsługi klienta tylko z innej sieci, ponieważ słono zapłacimy.

Co do ciebie "CIEKAWY" nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jaką masz składnie, Twoje posty nie da się czytać, Kali Dzwonić_ KALI MIEĆ NO LIMIT, KALI JAKA UMOWA, KALI radzić, tu nie chodzi tylko kolegę Halset, a za co niby dostałeś bana...

#713435  autor: ciekawy
 26 kwie 2014, 21:30
Ruben pisze:
kamilkowalski pisze:Przemyślałem sprawę i doszedłem do takiej decyzji, która jeszcze podlega dyskusji i może ulec zmianie: Przeniesienie się do NJU, gdzie internetu jest tyle ile mi wystarczy, są również rozmowy i smsy bez limitu,
Uważam to za jak najbardziej słuszną decyzję. W zasadzie sensowne były dwa wyjścia: albo oferta utrzymaniowa w TMobile i umowa 15m-cy albo nju mobile z umową na czas nieokreślony.
Można jeszcze próbować w Orange, bo podobno są kody rabatowe na Grouponie (-30%) i szalone dni w Orange więc może jakiś telefon można byłoby upolować w dobrej cenie ale to tylko delikatna sugestia.
W Play telefonów które Ciebie interesują napewno w dobrej cenie nie otrzymasz w niskim abonamencie.
jak wybór między T i umową 15 miesięcy,Orange -30% to wtedy rzeczywiście najlepszym wyborem jest nju

#713441  autor: Halset
 26 kwie 2014, 21:39
ręce opadają jak się czyta twoje dorady,żeby płacić więcej
Jak więcej? Nju mobile jest tańsze!
Heyah wychodzi to samo co RBM! A gdzie Play a gdzie TM? Ty byś pewnie podpisał umowę w Play a 99% wybrałoby Heyah.
Chłopcze zacznij myśleć!
Ciekawą propozycję z telefonem będzie zakup na grupie rabatu 30% w sieci Orange, 63 zł miesięcznie z tel. no limit, wydaje się naprawdę dobra opcją.
Mnie też to kusi :)
Obecnie jestem w Plusie i chcę tą sieć zmienić. I Orange właśnie kusi takimi promocjami. Ale.....no właśnie, poruszam się po terenach (nie liczę Kaszub, bo tam O chodzi słabo. Ma lepszy zasięg niż Plus ale jakość jest tragiczna. Na szczęście N! tam jeszcze nie było), gdzie O chodzi dobrze a tutaj co drugi narzeka bądź troluje, że Orange jest marnej jakości. A potem faktycznie się okaże, że pojadę w teren gdzie wcześniej nie byłem i będę przeklinał.
Na jakość to tylko w Plusie i w TM nie narzekają (chociaż ja na Plusa ostatnio bardzo) ale nie mają tak kuszących ofert.
I jestem między młotem a kowadłem :smt010

#713447  autor: Ruben
 26 kwie 2014, 21:52
Halset pisze:gdzie O chodzi dobrze a tutaj co drugi narzeka bądź troluje, że Orange jest marnej jakości. A potem faktycznie się okaże, że pojadę w teren gdzie wcześniej nie byłem i będę przeklinał.
Przetestuj a sam sie przekonasz. Nie wierz bezgranicznie w to, co tutaj niektórzy piszą, bo to niewiele może mieć wspólnego z twoimi doświadczeniami.

Obecnie na Orange nie narzekam a wręcz przeciwnie, po modernizacji zauważalna poprawa. Jak będzie u Ciebie, to trzeba sprawdzić.
Z drugiej strony, to przecież jeżeli byłoby tak źle, to taki Play nie kupowałby u nich roamingu :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2014, 21:53 przez Ruben, łącznie zmieniany 1 raz.

#713448  autor: Halset
 26 kwie 2014, 21:53
ciekawy pisze:Halset,
bierz Orange,niech ci działa źle,jak to przeżyjesz sam na własnym wyborze to może przestaniesz pisać bzdury jakie to O jest dobre,więc bierz to swoje super O
:D
Obecnie, gdzie się poruszam (około 60% Polski) na NJU na kartę nie narzekam. Wszędzie jest ok. Problem jest tylko tam, gdzie było jeszcze N!.
Jakość Plusa w moim prywatnym obniżyło loty i nie wiem dlaczego. Poza miastem praktycznie rozmowa na 3G nie idzie. 9 na 10 rozmów zrzuca na 2G. W Trójmieście średnio co druga rozmowa na 2G.
Najlepiej jestem zadowolony ze służbowego TM.
I w każdej sieci są miejsca, gdzie wyskakuje "brak zasięgu sieci", gdzie w Plusie to się zdarza częściej niż w N!
A miastach Playa nie liczę, a poza miastami jak nie ma N! i Plus zasięgu to nie ma Play, bo ich nadajników nie ma wcale.

#713450  autor: ciekawy
 26 kwie 2014, 21:55
Play kupił roaming w O przed modernizacją,poczekajmy,przekonamy się czy po modernizacji kiedy PLAY ma roaming T czy zechce jeszcze płacić O dużą kase za ich roaming, bo ja myślę,że PLAY zostawi sobie uzupełniające się zasięgi Plusa i T

[ Dodano: 2014-04-26, 21:59 ]
Halset pisze:
ciekawy pisze:Halset,
bierz Orange,niech ci działa źle,jak to przeżyjesz sam na własnym wyborze to może przestaniesz pisać bzdury jakie to O jest dobre,więc bierz to swoje super O
:D
Obecnie, gdzie się poruszam (około 60% Polski) na NJU na kartę nie narzekam. Wszędzie jest ok. Problem jest tylko tam, gdzie było jeszcze N!.
Jakość Plusa w moim prywatnym obniżyło loty i nie wiem dlaczego. Poza miastem praktycznie rozmowa na 3G nie idzie. 9 na 10 rozmów zrzuca na 2G. W Trójmieście średnio co druga rozmowa na 2G.
Najlepiej jestem zadowolony ze służbowego TM.
I w każdej sieci są miejsca, gdzie wyskakuje "brak zasięgu sieci", gdzie w Plusie to się zdarza częściej niż w N!
A miastach Playa nie liczę, a poza miastami jak nie ma N! i Plus zasięgu to nie ma Play, bo ich nadajników nie ma wcale.
to bierz O,co się zastanawiasz,może się przekonasz o tym co ja że mimo że te sieci działają na N to T działa dużo lepiej niż O ale nie musisz wierzyć,bierz O i sam się o tym przekonaj,pisałem o zasięgu po modernizacji

#713513  autor: perdos1
 27 kwie 2014, 00:28
T-Mobile frii z opcją SMS. Kupujesz doładowanie 50 zł za około 40 zł w internecie. Kupujesz pakiet 30 min do wszystkich za 5 zł i 1GB za 10 zł. Wychodzi niecałe 14 zł/miesiac.

#713541  autor: perdos1
 27 kwie 2014, 09:43
Najkorzystniej wyjdzie NJU w opcji 19 zł do sieci komorkowych+9 zł za sms + 7/14 zł za internet (w zależności czy potrzebujesz 700MB czy 1400MB). Wychodzi 35-42 zł/miesiąc. Jeśli zależy ci na opcji z telefonem to załatw sobie kod z groupona na -30% do orange, wtedy wyjdzie 63 zł za no limit wszystki +2GB internetu. Wybierz telefon który się najbardziej opłaca (obecnie Lumia 925, kosztuje 99 zł, warta około 1000 zł), sprzedaj i kup taki który ci odpowiada.

#713669  autor: kamilkowalski
 27 kwie 2014, 14:29
perdos1 pisze:Najkorzystniej wyjdzie NJU w opcji 19 zł do sieci komorkowych+9 zł za sms + 7/14 zł za internet (w zależności czy potrzebujesz 700MB czy 1400MB). Wychodzi 35-42 zł/miesiąc. Jeśli zależy ci na opcji z telefonem to załatw sobie kod z groupona na -30% do orange, wtedy wyjdzie 63 zł za no limit wszystki +2GB internetu. Wybierz telefon który się najbardziej opłaca (obecnie Lumia 925, kosztuje 99 zł, warta około 1000 zł), sprzedaj i kup taki który ci odpowiada.
Ostatecznie dzięki waszej pomocy wybrałem dwie opcje, z której wybiore jedną i zacznę migrację. Pierwsza to przejscie do NJU mobile gdzie za miesiac tak jak pisał perdos1 i wiele innych osób rachunki przy opcji bez limitu - nie dzwoniąc do biura obsługi jak powiedział tomulus - bede placil ok. 40-50zł co bardzo mi sie podoba i dużo dzięki temu zaoszczędzę.

Druga opcja to skorzystanie z rabatu w orange, który jest bardzo kuszący. Zobowiązanie miesięczne 63zł jest dla mnie jak najbardziej OK, zreszta to jedynie 10-15zł różnicy w porównaniu do NJU a moge miec od razu telefon, umowa na czas nieokreślony będąca przy NJU mobile nie jest koniecznoscia jesli w orange będę pewien, że moje zobowiązanie to jedynie 63zł. Co do telefonu albo faktycznie moge kupić lumię, która mi nie odpowiada i dlatego ją sprzedam i zakupie fajne cacko na allegro, albo HUAWEI Ascend P6. Mam tylko jeden problem. Nie wiem czy po prostu tej promocji nie mogę znaleźć czy zwyczajnie sie skonczyla, znalazłem na gruponie cos takiego gdzie zarówno zgadza sie cena rabatu jak i telefonu o którym wspomniales:

http://www.groupon.pl/oferty/special/pt ... o/32879592

widnieje jednak status "wyprzedane". Czy ta promocja dalej trwa tylko jestem na tyle niekumaty, że nie moge jej znalezc? czy tez kupony rabatowe trzeba teraz zdobyc w inny sposob niz przez groupona bo zostaly one wyprzedane?

Bardzo dziękuje za żywą dyskusję i pomoc

#713673  autor: Halset
 27 kwie 2014, 14:34
Tylko weź jeszcze jedną istotną rzecz pod uwagę. W Orange masz brandowanie i najwięcej syfu tej sieci w telefonach i zazwyczaj simlock a to obniża wartość telefonu na rynku
Ale jeżeli przechodzisz do nich, pamiętaj, że masz prawo dostać kod na złamanie simlocka za darmo.
Jest to w regulaminie przenoszenia nru do sieci Orange.

Pozdrawiam

#713676  autor: kamilkowalski
 27 kwie 2014, 14:37
Halset pisze: Ale jeżeli przechodzisz do nich, pamiętaj, że masz prawo dostać kod na złamanie simlocka za darmo.
Jest to w regulaminie przenoszenia nru do sieci Orange.
Czyli w skrócie kontaktując się z Orange mają oni obowiązek zdjąć simlocka z telefonu, a to zwiększy cenę rynkową telefonu i będę mógł drożej go sprzedać?
Czy w praktyce zdejmują bez problemu simlocka, czy wolą się wymigiwać ?

#713678  autor: ciekawy
 27 kwie 2014, 14:38
Orange samo się kiedyś przyznało że zakłada sim-locki żeby obniżyć wartość telefonu żeby je taniej sprzedać w promocji,
ja bym odradzał Orange,każda sieć jest lepsza od Orange,a jest w czym wybierać PLAY,T,Plus

#713684  autor: kamilkowalski
 27 kwie 2014, 14:43
ciekawy pisze:Orange samo się kiedyś przyznało że zakłada sim-locki żeby obniżyć wartość telefonu żeby je taniej sprzedać w promocji,
ja bym odradzał Orange,każda sieć jest lepsza od Orange,a jest w czym wybierać PLAY,T,Plus
Co do Orange miałem u nich prepaid i nie mam złych wspomnień - dobre pakiety, zasięg dla mnie wystarczający choć faktycznie czasem gdy wyjeżdżałem nie mogłem go złapać, ale nie stanowiło to dla mnie większego problemu. Obecnie biorąc pod uwagę NJU i ofertę promocyjną orange z tego co widzę - choć przyznam, że się nie znam dlatego też napisałem na tym forum z prośbą o pomoc - nie ma lepszych ofert. Pracując przez pół roku na słuchawce w orange, gdy mieli jeszcze inne oferty dlatego te obecne są dla mnie nieznane i jakoś ciężko mi się w nich połapać, większość klientów nie narzekała ani na cene, ani na telefony ani na samą sieć czy obsługę techniczną a na zasięg, który jak wspomniałem dla mnie był wystarczający.

Teraz powracam do pytania: czy ta promocja dalej jest aktualna i gdzie ją mogę znaleźć? w linku z wcześniejszego mojego posta widnieje status, jak mówiłem, "wyprzedana" na grouponie
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014, 14:43 przez kamilkowalski, łącznie zmieniany 1 raz.

#713685  autor: tomulus
 27 kwie 2014, 14:43
@Ciekawy możesz uzasadnić swoją opinię dlaczego Orange (nju) nie warto wybierać
  • Strona 41 z 136
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 136
  • 1