ciekawy pisze:
a ten znowu swoje, ma prywatny w T to myśli,że klienci innych sieci to idioci,
poczytaj sobie, zastanów się co chcesz,a nim się nie sugeruj bo potem jak źle wybierzesz to napisze że popełnił błąd
Hahaha

Ciekawy trollu jeden.
Na początku - zadałem pytania, a potem się udzieli odpowiedzi.
Ty od razu wyskoczyłeś z obroną Play.
Po drugie - słuzbowy mam w TM a nie prywatny
Po trzecie - nie czytajcie naganiacza @ciekawego, bo ten mały knypek typek wszystko przekręci aby ściągnąć ludzi do Play. Wszędzie spamuje o tym Play. Każdy wie, że NJU mobile nie ma alternatywy, to wymyśla absurdy.
Jak komuś nie odpowiada jakość NJU to zawsze może wybrać JAKOŚĆ Heyah. Ale ten @ciekawy nadal będzie namawiał do JAKOŚ w Play, czytaj RBM.
Skoro zainteresowany Kamilkowalski nie zna sie na ofertach a narzeka w TM tylko na to, że się nie doinformował i płaci za dużo, to znaczy, że nie jest zadowolony z wysokości rachunków a nie jakości sieci.
Więc podałem mu przykłady co może uzyskać w TM.
Skoro TM nie wchodzi w rachubę, niech napisze i się dobierze inną opcję.
A Ty jak ta menda z bazaru na granicy wschodniej zaraz wyskakujesz z obroną Play. Jak w przysłowiu - uderz w stół to się zaraz ciekawy pojawi.
Jedziemy dalej.
Pytanie do @Kamikowalskiego - chce abo bez telefonu czy z telefonem. Bez telefonu abonament czy na kartę. Zależy mu tylko na niskich rachunkach (tu możemy jeszcze Play podpiąć) czy ważna jest dla niego ważna jakość (tu Play odpada)? Może ma przywiązanie do jakieś marki? Może ma dużo znajomych w jakieś sieci ? Może nie wiem nawet w jakieś sieci poza TM ma zasięg. Wtedy musi kupić jakiś starter na próbę w kiosku - i nie PLAY, bo w roamingu działa inaczej (masz opinie na tym forum - ciszej, niższej jakości, głos jest stłumiony itd)
To sie nazywa podejście do problemu.
Wtedy się dobiera ofertę pod potrzeby.
A Ty jaki poziom prezentujesz? Żaden! Play ponad wszystko czyli jak w hymnie niemieckim "über alles"
Więc pozwól rozmawiać dorosłym bo pryszczaty gimbaz nie ma prawa głosu. Idź spamować po prostu gdzie indziej.
poczytaj sobie, zastanów się co chcesz,a nim się nie sugeruj bo potem jak źle wybierzesz to napisze że popełnił błąd
Tak. Popełniłem jeden błąd i się do niego przyznałem. Mam jaja się przyznać, że się pomyliłem. Masz jeszcze jakieś pytania?
Ty się pomyliłeś na tym forum co najmniej 100 razy, na głównej chyba z tysiąc. I co? Przeprosiłeś za błąd? Nie, schowałeś głowę w piasek i przemilczałeś sprawę. Jak dzieciak, który z rykiem idzie w kąt mając focha bo nie dostał zabawki a na drugi dzien juz o tym zapomina.