Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Taki telefon jak pisałeś nowy już można kupić od 800zł. Nielimitowane rozmowy na polskie numery komórkowe w NJU mobile to 19zł na 30 dni (umowa na czas nieokreślony)kamilkowalski pisze:Witam!
Jestem w T-mobile i jako, że źle dopasowałem sobie taryfę moje rachunki są astronomiczne, moja umowa się skończyła pare miesięcy temu - aktualnie jest przedłużona na czas nieokreślony - dlatego chcę przenieść swój numer. Zależy mi na dobrym telefonie, upatrzyłem sobie Huawei P6, który bardzo mi się podoba zarówno sprzętowo jak i designem, jest bardzo poręczny i przyjemnie mi sie go użytkuje. Niestety przeglądając oferty poszczególnych sieci już sam nie wiem na co się zdecydować, w play boje sie kruczków, w orange oferty sie zmieniły i już nic z nich nie rozumiem a gdy chcę przeniesc numer przez internet nie ma w wyborze mojego wymarzonego telefonu. Mam dylemat i nie mam co począć i proszę o opinię, która oferta bez limitu jest najlepsza. Telefon nie musi być akurat ten choć bardzo mi na tym zależy
To mnie w błąd wprowadziłeśSig pisze:Przy założeniu zapisania się do klubu - dodawane jest 50% każdego doładowania. Przy tym założeniu stawki dość mocno spadają, z np. 19 groszy za minute do wszystkich do ok. 13 groszy. SMS 6 groszy podstawowowa, po bonusie robi się 4.
ciekawy pisze:kamilkowalski,
nie ma kruczków w Play, poczytaj sobie temat przedłużania umów w Play, tam piszą że na przedłużenie mogą mieć upusty,pakiet gratis,a na początek tylko zwróć uwagę czy potrzebujesz pakietu netowego czy nie no i czy musisz aktywować od razu cy możesz później, to jedyny kruczek