dakoolk pisze:A sam dzwoniłeś, czy napisałeś w iBOA i oddzwonili (jeśli tak to po jakim czasie)?ekspresowy pisze:Witam, właśnie przedłużyłem przed chwilą umowę z SUK:komornik pisze:iphone 4s, no limit do wszystkich, 2 gb internetu za 89zl/24m to okazja ?
czy gdzieś znajdę podobną ofertę za 40 zl bez telefonu ?
...
Pozdrawiam
Pytanie do wszystkich: promocja zwrotu w bonach po zakupie Samsunga dotyczy pewnie tylko nowych klientów? Bo tutaj nie ma regulaminu, ale wolę się upewnić, bo to mogłoby przeważyć szalę?tutaj
Jeszcze jedno pytanie:Czy wykorzystując taki patent można przedłużyć w punkcie umowę z rabatem SUK (np. Comfort za 65 zł i 200 zł zniżki na telefon)?spirou pisze:Szpenton - DA SIE OBNIZYC CENY BEZ TELEFONU ale pod podstawowymi trzema warunkami
1) Salon APS lub Wlasny
2) Konsultant musi znac tresc komunikatu zprzed kilku dni
3) chce mu sie i ma spoko koordynatora (parcie na wyaoka wartosxc aneksow i zrobienie oferty najnizszej moze spowodowac natychmiastowy od niego telefon)
Konsultant moze zadzwonic do suk z telefeonu punktu dac cie do telefonu i w ramach regulaminu tej oferty bedziesz prowadOny - nie bede go tu publikowal i nie jest on ogolnodostepny - na tej info pracuja fajni wyluzowani raczej mlodzi konsultanci z jakims wiekszym doswiadczeniem i nie ma z nimi problemow jezeli cjodzino oferty sukowskie - kwestia dogadania sie
Dodam jeszcze ze Jezeli ktos planuje zakup telefonu samsunga np s3 lub innego to kilka modeli ma do 27 znacznie obnizone veny np s3 nie koszyuje 399 w abo za 79 - 399 a 1/99zl wazne jest ze od tych cen mozna stosowac rabaty dodatkowe ale z zastrzezeniem ze bedzie aktywna usluga pakiet bezpieczenstwa (w najnizszym 7zl) lub bezpiecznego telefonu w wyzszych (10-20zl w zaleznosci od taryfy)
Jeżeli tak, to jaką kategorię na stronie T-Mobile musi mieć taki salon (na mapce są "Salon T-M, Sklep T-M i Punkt Dealerski")?
Z góry dzięki, bo napisałem, ale z SUK się nie odezwali, a chciałbym (jakby się udało) wejść w majówkę z nowym telefonem
Napisałem maila z konta abonenckiego z prośbą o kontakt z SUK - dostałem maila zwrotnego od pana z SUK że ktoś się odezwie do mnie no i dzwonili następnego dnia ale nie mogłem odebrać i odrzuciłem zakładając że oddzwonią drugi raz, ale tak się nie stało, zacząłem się niecierpliwić więc napisałem maila do pana z SUK co chcę konkretnie (wylukane na tym forum warunki). Brak odpowiedzi. Postanowiłem więc nie czekać z zadzwonić przez BOI, poprosiłem konsultantkę żeby mnie przełączyła do SUK (druga próba bo za pierwszym razem jakiś niemiły pan powiedział mi że SUK nie jest od przedłużania umów i mnie nie połączy więc się rozłączyłem - myślę że każdy konsultant ma prowizję od umowy dla tego są tacy nie chętni w przełączaniu). Bardzo miły pan z SUK sprawdził mój kontakt mailowy i bez oporów przystał na warunki. Ot i cała historia. Pozdrawiam