• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #71135  autor: PAWEŁ S.
 01 maja 2006, 18:15
niedługo kończy mi się umowa w orange i niewiem czy ją przedłuzyć czy wybrać inną sieć np. ERA

#71150  autor: pumba
 01 maja 2006, 18:28
Tak jak za każdym razem w tego typu teamatach tak i teraz napiszę wybierz sięć do której nawięcej dzwonisz, w której masz najwięcej znajomych. Poza tym poczekaj na propozycję jaką przedstawi ci Orange na przedłużenie umowy.

P.S.
Zatytułuj inaczej temat bo z tej nazwy nic nie można wywnioskować i nie jest odpowiednia dla treści tematu.
 #71153  autor: kameT
 01 maja 2006, 18:30
PAWEŁ S. pisze:niedługo kończy mi się umowa w orange i niewiem czy ją przedłuzyć czy wybrać inną sieć np. ERA
My tu udzielamy porad, ale musisz trochę więcej powiedzieć, czego chcesz? Ile masz np. pkt profit? Do jakiej kwoty interesuje Cię abonament? W jakiej sieci masz najwięcej znajomych?
Gdy już napiszesz odpowiedzi na te pytania ... ^^ postaram się Ci coś doradzić :D

3510i --> T630i--> 6230i --> 6230i / 3310 --> 6230i / 6060
--> 6300 / 6230i --> 6300 / W580i --> N82 / 6300 --> N82/ 6303 --> S8500(Wave) / N82 .
"The future starts today, not tomorrow!"
 #71278  autor: Btk_Tomas
 01 maja 2006, 22:47
PAWEŁ S. pisze:niedługo kończy mi się umowa w orange i niewiem czy ją przedłuzyć czy wybrać inną sieć np. ERA
Daj sobie na luz z Orange.
Ja skorzystałem z Propozycji bez tela, dali 50% więcej kwoty dekl. i darmowy numer, no i oczywiście darmową zmianę abo na Twój Plan. Umowa skończyła mi się 20 marca więc 29 powinny wejść usługi z aneksu, nic z tego ,jakiś problem techniczny. Na pocieszenie dali mi 125 min OiS czyli pakiet rozmowy 50. 29 kwietnia też nie weszły zmiany,konsultanici jak zwykle zciemniają, ci z technicznego nie iwedzą co jest przyczyną. Już nie chce mi się nawet dzwonić do BoKu. Znowu dali mi ten pakiet rozmowy 50 na "pocieszenie".
Czekam na nową ofertę Plusa i przenoszę numer, jeżeli oferta bedzie nieciekawa to ide do Ery.
Największy problem to to że najwiecej połączeń mam do Orange.