• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #711476  autor: Aleks16
 19 kwie 2014, 17:04
Mam problem i proszę was o pomoc :) :)
Odrazu powiem że w sprawie informatyki jestem tzw. zielony.
Chciałem sobie dzisiaj ściągnąć a następnie zainstalować grę ze sklepu PLAY.
Jednakże gra potrzebowała trochę miejsca a ja nie mam karty pamięci tylko pamięć wbudowaną: 4 GB musiałem usunąć parę gier.
Usunąłem prawie wszystkie gry i pisało mi że mam wystarczająco pamięci aby zainstalować tak na styk.Tak więc ściągam sobie ale gdy już doszło do 100% wyskoczył jakiś błąd no już myślę sobie ok trudno nie pogram sobie. Wchodzę w ustawienia i sprawdzam stan pamięci jest ona zapchana a gry nie ma nigdzie a chciałbym ją odinstalować aby mięć miejsce na aplikacje i inne a pamięć jest ona zapchana na prawie 100%. Co mogę zrobić.

#711487  autor: Aleks16
 19 kwie 2014, 18:02
Nie ma :( przeszukałem cały telefon nic :/
a Nie ma jakiegoś sposobu na Wyczyszczenie Pamięci telefonu ?

#711490  autor: Aleks16
 19 kwie 2014, 18:08
Miałem tak zrobić i chciałem to pobrać ze sklepu play ale Wyskakuje mi błąd 491 lub "nie można zainstalować aplikacji w domyślnej lokalizacji"

#711529  autor: Aleks16
 19 kwie 2014, 20:01
robiłem juz to chyba z 5razy :( :( :( :( :(

Myślę żeby zrobić hard reset ale to już będzie ostateczność

#711637  autor: Aleks16
 20 kwie 2014, 16:01
Zawsze Gry zapisują mi się w jednym miejscu a jak nawet nie zawsze są w "menadżer aplikacji" tylko tej jeden nigdzie nie a pamięć zapchana :(

[ Dodano: 2014-04-20, 16:15 ]
W tej chwili wolnej pamięci mam 116 MB czyli nic .teraz nie mam nic zainstalowanego Facebooka massangera nic zero żadnej gry i aplikacji tylko Google Chrome i powiedzcie mi jak to jest możliwe? Przed instalacją tej jebanej gry miałem kilkanaście aplikacji i gier i jeszcze miejsce było.

[ Dodano: 2014-04-20, 16:35 ]
Dobra nie będę się bawił ma ktoś poradnik jak zrobić hard reset samsung galaxy core plus android 4.2.2 ? Ni i jeszcze jedno pytanie jak zrobię ten hard reset nie stracę gwarancji telefonu gdyż był on brany na abonament ?