Ja w styczniu znaalzłem dwa bez problemu, ale miały datę aktywacji do 1/12/2013, a sprzedawcy nie wiedzieli nawet ze przeterminowane, dużo jest takich starterów róznych sieci przeterminowanych - zawsze trzeba to sprawdzac.
Z tego co słyszałem, to chyba najlepiej kupić starter Lycamobile [dszybka rejestracja] i przeniesc do RBM, ladujecie w starej taryfie.
Swoją drogą ciekawe jakie limity GB [po lte] w netowym prepaidzie Play ustali po koncu promocji? I za ile.
Jak kiedyś napisałem, ze powinno byc dużo danych za 25-30zł to mnie wysmiali

I proszę jaką mamy teraz promocję! Nie zdziwie sie jak w 2015 będzie duży pakiet lte po prostu nie jako bonus, a jako pakiet do wykupienia. Jak zaczną do nich przechodzić ludzie z kabla w duzych mastach, to może się udać. Niedawno właczyłem sobie w Windows 8 funkcję szacowania zużytego transferu do teraz zliczyło 9,25GB przez 8 dni - oglądam czasem transmisje meczów, czasem seriale z kinoman.tv i trochę sciągam seriali z sewisów typu freakshare itp. [350MB za odcinek]. Także ja zamykam się pewnie w miesiacu w 30-50GB/miesiac spokojnie. Tam gdzie jest więcej urządzeń pewnie z 70-100GB/miesiac.