Cześć wszystkim. Pozwolę sobie jeszcze raz napisać post, na który nikt nie odpowiedział.
Chciałbym zapytać Was o opinię na temat oferty jaką otrzymałem:
- abonament 119,99 zł
- nielimitowane połączenia na stacjonarne i krajowe sieci komórkowe
- wliczony pakiet 100 tyś. SMS wymiennych na MMSy
- 2 GB danych (po przekroczeniu dodatkowy 1GB za 10zł) - denerwuje mnie ta dodatkowa opłata bo teraz mam pakiet dużo większy
- Samsung Galaxy S4 za 299 zł
- umowa 24 m-ce.
Największy problem mam z internetem bo jestem pewien, że 2 GB to zamało a nie mogę zablokować pakietu danych (aby go nie przekroczyć) bo wówczas smartfon jest bezużyteczny - można starać się wyeliminować ten zapis?
Umowa zakończyła się w marcu i zastanawiam się czy nie czekać na zmianę oferty. Odnośnie telefonu wolałbym Nota 3 (dlatego też skłaniabym się do czekania) ale ten też jest dobry.
Dziękuję za opinię i pomoc.
P.S.
Prosiłbym o informację na co zwrócić uwagę w umowie dostarczonej przez kuriera jak bym się zdecydował.
Chciałbym zapytać Was o opinię na temat oferty jaką otrzymałem:
- abonament 119,99 zł
- nielimitowane połączenia na stacjonarne i krajowe sieci komórkowe
- wliczony pakiet 100 tyś. SMS wymiennych na MMSy
- 2 GB danych (po przekroczeniu dodatkowy 1GB za 10zł) - denerwuje mnie ta dodatkowa opłata bo teraz mam pakiet dużo większy
- Samsung Galaxy S4 za 299 zł
- umowa 24 m-ce.
Największy problem mam z internetem bo jestem pewien, że 2 GB to zamało a nie mogę zablokować pakietu danych (aby go nie przekroczyć) bo wówczas smartfon jest bezużyteczny - można starać się wyeliminować ten zapis?
Umowa zakończyła się w marcu i zastanawiam się czy nie czekać na zmianę oferty. Odnośnie telefonu wolałbym Nota 3 (dlatego też skłaniabym się do czekania) ale ten też jest dobry.
Dziękuję za opinię i pomoc.
P.S.
Prosiłbym o informację na co zwrócić uwagę w umowie dostarczonej przez kuriera jak bym się zdecydował.