Wiesz, że człowiek w prepaid wydaje więcej niż człowiek na abo? Tylko średnie i duże firmy wydadzą więcej niż kowalski na telefon/internet. Ja myślę, że powinni się tym zająć, no nie wiem uke? Przecież bubla sprzedaja jako pełnowartościowy towar. Idziesz po paliwo jako firma i co ? Dostajesz lepsze paliwo? Nie, masz poprostu taniej i nie jest tak, że 'kowalski' dostanie paliwo z wodą a biznesmen pełnowartościową benzyne wysokooktanową.
To się na pewno nadaję by kogoś tym zainteresować ten bubel sprawia, że mamy w poleceniach 'ping' wyniki nie prawdziwe

np grasz w lola i masz lagi patrzysz ping 50 i co? Wynik zafalszowany przez serwer 'proxy?' operatora co osobiście sprawdziłem ściągająć duzy plik podczas gry

ping 60 a postać dosłownie pływała.
Na kartę pozostały teraz chyba jedynie plus/play>t-mobile i pomarancza na koncu, nie licząc mnvo i to w tej kolejności jakościowej, play plus razem bo nic tam nie moszają i jakoś dają rade.
Orange i t-mobile będą głusi na jęki userów gdyż ich cudowny system tyle kosztował iż musieli by gacie w lombardzie zastawić gdyby go mieli naprawić i patrząć na te dwie firmy i jakość na kartę t-mobile wygrywa tam tylko się rozłączai trochę, ping większy za to działa prawie dobrze. W zasadzie gdyby nie rozłączało było by bardzo dobrze.