• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 332 z 350
  • 1
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 350

#708668  autor: kondzik
 07 kwie 2014, 11:21
usiu128 pisze:kondzik,
nie potrzeba pisma reklamacyjnego - wystarczy wypełnić druk odstąpienie od umowy/aneksu - który jest dodany do kompletu dokumentów które otrzymałeś od kuriera.
Nie ma możliwości wysłania paczki na koszt T-Mobile, musisz pokryć je sam.
Nie ma możliwości wynegocjowania nic więcej poza tym co napisałeś.
79.99 no limit rozmowy, smsy, mmsy, stacjonarne i 2GB internet + iphone 4s za 1zł umowa na 2 lata.
Nie ma możliwości rabatu na jakikolwiek cykl rozliczeniowy :)
usiu128 wysłałem w piątek tą paczkę z rezygnacją, zadzwoniłem później do SUK aby nie uruchamiali nowych pakietów ze względu na to, że zrezygnowałem z aneksu. Jak już pisałem wcześniej konsultant SUK obiecał sporządzenie nowej umowy na warunkach które napisałeś. Dzisiaj otrzymałem powiadomienia o aktywacji nowych taryf, w których między innymi znajdowała się pozycja: "Potwierdzamy przyznanie upustu kwotowego w wysokości 40.65 PLN + Vat. Kwota zostanie uwzględniona na kolejnej fakturze"(Jednak możliwe?). Wkurzony po raz kolejny zadzwoniłem do SUK aby wyłączyli nowe taryfy i przywrócili stare warunki gdyż korzystam z internetu w kom i nie mam zamiaru ponosić z tego tytułu dodatkowych kosztów. Stare taryfy mają zostać przywrócone, ponadto konsultantka złożyła kolejną propozycję, z internetem 2 GB ale stwierdziła że za darmowe stacjonarne już będzie dopłata do abo w wysokości 5 zł (wcześniej dwukrotnie obiecywano mi ten pakiet w cenie abo). O obniżce abo po pierwszym miesiącu mówiła że jest to niemożliwe (powiadomienie sms pokazuje coś innego). Powoli zaczynam tracić chęci do podpisania jakiejkolwiek umowy z T-Mobile, ile razy się ze mną kontaktują to za każdym razem słyszę coś innego. Z kim należy w końcu rozmawiać aby dopiąć aneks do końca bez kolejnych nerwów i obietnic bez pokrycia ze strony T-Mobile?

#708683  autor: Mitsurugi
 07 kwie 2014, 12:27
link2jack pisze:Jaka jest pewność iż piszę z SUK?
Skoro osoba z która koresponduję, podpisuje się jako konsultant do spraw telemarketingu i utrzymania klienta, to chyba można być pewnym że się pisze z suk(no chyba że ściemnia, ale na "papierze" to raczej nie bardzo) :). Ja zawsze kontaktuję się przez stronkę iBoa i wybieram w kontaktach pozycję "inny".

#708690  autor: Mobo43
 07 kwie 2014, 12:44
Pablocki pisze:Zawarłem 1 kwietnia umowę przez suk - warunki - 35zł
400 minut
500 internetu
nielimitowane do t mobile

LG L7 II za 38zł

... no i okazało się że to chyba był Prima Aprilis - przyszła do mnie faktura i patrzę, że są naliczenia za internet, a abonament 65zł - abonament zbiłem z miejsca, bo w zapiskach było, że miał być 35zł, ale internetu u nich nigdzie nie widza i że jest to oferta minutowa a nie mulitmedialna i że najniższy abonament w bazicu multimedialnie przez suk z telefonem to 39,90 i niemożliwością jest 35zł - czy to prawda?
Nie wziąłbym telefonu bez internetu i wiem co słyszałem - odsłuchanie rozmów trwa do 30 dni, wiec w zasadzie powinienem odesłać telefony i umowy, tylko strasznie mi się nie chce - pierwszy raz mi coś takiego zrobili

Żądam niemożliwego?
Tak żądasz niemożliwego :-D
Oferta minutowa w SUK to 29,90, ale bez internetu. A Multimedialna to 39,90 z internetem 500 MB. Telefon to by się zgadzało, bo w tej taryfie jest 150 zł upustu.

1 Kwietnia wziąłeś nową taryfę i już dziś (7.04) dostałeś fakturę ? trochę za szybko ... .

Do mnie też wydzwaniają, ale wszczymam się na razie z przedłużeniem, może wprowadzą w ramach abonamentu minuty na stacjonarne. Mam czas do końca lipca.

#708713  autor: Pablocki
 07 kwie 2014, 14:03
No i niestety muszę im wszystko odesłać, bo "źle się zrozumieliśmy" i mam minutową a nie multimedialną (mimo, że mam u siebie w kalendarzu jak byk wpisane 500mb internetu) i dadzą mi jeszcze raz to samo za 39,99 następnym kurierem, ale dopiero jak znów będę widoczny w przedłużeniu abonamentu.

Na aneks się nie zgodzili bym płacił 5zl więcej, tylko trzeba w tą i w tamtą z papierami jeździć - chora polityka.

PS. A fakturę dostałem,bo akurat 5-go jest dla konta wystawiana.

#708720  autor: szpenton
 07 kwie 2014, 14:33
Pablocki pisze: i dadzą mi jeszcze raz to samo za 39,99 następnym kurierem
Tak, dadzą, ale bez no limit w T.

#708748  autor: Cebull86
 07 kwie 2014, 17:44
Witam,

Dzisiaj od SUK otrzymałem ofertę za 49,99zł (nielimitowane rozmowy na komórki, SMSy, 2GB) - umowa na 15 miesięcy. Oferta bez telefonu.
W poprzednich wątkach zauważyłem, że ktoś w tej cenie miał jeszcze nielimitowane połączenia stacjonarne.

Czy waszym zdaniem da się jeszcze coś więcej "ugryźć"?
Prosiłbym o pomoc ;)

Pozdrawiam
Łukasz

#708753  autor: st.konsultant
 07 kwie 2014, 18:17
SACZI pisze:
usiu128 pisze:to znaczy, że masz promocję bez wliczonego pakietu internetowego tzw Bezpieczny internet max 1GB za którego wykorzystanie płacisz dodatkowo 30zł jeśli oczywiście z internetu korzystasz i wykorzystasz 1GB.[/list]
Usiu, to jaki będzie kod umowy dla taryfy Premium z wliczonym internetem (multimedialna, R110)?
No i jeżeli miałem wliczony internet - bo o taką taryfę prosiłem, dlaczego pojawiła się opcja "bezpieczny internet"? Nie ma teraz po wykorzystania pakietu od razu lejka?

Pytam o takie szczegóły, bo niebawem będę chciał podpisać ponownie aneks w tej taryfie.
O jakiegoś czasu nastąpiła zmiana. Po przekroczeniu 500 MB mamy automatycznie 1 GB. Przy paczce 1 GB przekroczenie powoduje zmianę limitu na 2 GB (automatycznie) a przy pakiecie 2 GB po przekroczeniu limit zwiększa się (automatycznie) na 3 GB. Nie da się tego zablokować. Zwiększenie limitu to dodatkowe 10 zł do faktury.

#708764  autor: rentonix
 07 kwie 2014, 19:00
Witam,

Dzisiaj od SUK otrzymałem ofertę za 49,99zł (nielimitowane rozmowy na komórki, SMSy, 2GB) - umowa na 15 miesięcy. Oferta bez telefonu.
W poprzednich wątkach zauważyłem, że ktoś w tej cenie miał jeszcze nielimitowane połączenia stacjonarne.

Czy waszym zdaniem da się jeszcze coś więcej "ugryźć"?
Prosiłbym o pomoc ;)

Pozdrawiam
Łukasz
+ stacjonarne free da się wyrwać, z tego co piszą tutaj razem z 2gb, no limit sms/mms/polaczenia/15 miesięcy umowy, to max co można wyrwać

Też będę polował na takie właśnie warunki, skoro to max co można teraz wyciągnąć bez telefonu :P

#708790  autor: usiu128
 07 kwie 2014, 21:51
st.konsultant pisze:
SACZI pisze:
usiu128 pisze:to znaczy, że masz promocję bez wliczonego pakietu internetowego tzw Bezpieczny internet max 1GB za którego wykorzystanie płacisz dodatkowo 30zł jeśli oczywiście z internetu korzystasz i wykorzystasz 1GB.[/list]
Usiu, to jaki będzie kod umowy dla taryfy Premium z wliczonym internetem (multimedialna, R110)?
No i jeżeli miałem wliczony internet - bo o taką taryfę prosiłem, dlaczego pojawiła się opcja "bezpieczny internet"? Nie ma teraz po wykorzystania pakietu od razu lejka?

Pytam o takie szczegóły, bo niebawem będę chciał podpisać ponownie aneks w tej taryfie.
O jakiegoś czasu nastąpiła zmiana. Po przekroczeniu 500 MB mamy automatycznie 1 GB. Przy paczce 1 GB przekroczenie powoduje zmianę limitu na 2 GB (automatycznie) a przy pakiecie 2 GB po przekroczeniu limit zwiększa się (automatycznie) na 3 GB. Nie da się tego zablokować. Zwiększenie limitu to dodatkowe 10 zł do faktury.
zawsze też można sobie w telefonie ustawić, żeby nie przekroczyć :wink:

#708795  autor: theking
 07 kwie 2014, 22:25
theking pisze:
Lukash pisze:Poprosiłem o potwierdzenie wynegocjowanych warunków na maila - dzisiaj takowe otrzymałem.
Basic za 39,99 pln, w tym : nielimitowane do T-mobile, 400 minut do komórkowych w kraju, 500 MB net, Sony Xperia M za 1 pln brutto. Włączę jeszcze tylko paczkę SMS.
Życzę wszystkim udanych negocjacji.
Czy aby na pewno w tym abonamencie da się wytargować no limit do t-mobile? Ktoś może potwierdzić?
Usiu, czy mógłbyś potwierdzić, czy w tym abonamencie jest możliwość uzyskania darmowych rozmów w t-mobile? Z góry dzięki!

Pozdr

#708804  autor: Michal016m
 07 kwie 2014, 22:55
Witam

Dostałem propozycje taryfy proFirma L w kwocie 79,99zł. Chciałbym się dowiedzieć czy jest to dobra oferta bo w sumie jest to 1 wysłana przez nich oferta do mnie i zastanawiam się czy negocjować coś więcej lub składać wypowiedzenie ?

#708805  autor: usiu128
 07 kwie 2014, 23:07
theking pisze:
theking pisze:
Lukash pisze:Poprosiłem o potwierdzenie wynegocjowanych warunków na maila - dzisiaj takowe otrzymałem.
Basic za 39,99 pln, w tym : nielimitowane do T-mobile, 400 minut do komórkowych w kraju, 500 MB net, Sony Xperia M za 1 pln brutto. Włączę jeszcze tylko paczkę SMS.
Życzę wszystkim udanych negocjacji.
Czy aby na pewno w tym abonamencie da się wytargować no limit do t-mobile? Ktoś może potwierdzić?
Usiu, czy mógłbyś potwierdzić, czy w tym abonamencie jest możliwość uzyskania darmowych rozmów w t-mobile? Z góry dzięki!

Pozdr
nie da się tego wynegocjować.

[ Dodano: 2014-04-07, 23:08 ]
Michal016m można jeszcze zniżkę na telefon ;)

#708807  autor: Michal016m
 07 kwie 2014, 23:16
@usiu128 Dzięki za szybką odpowiedź :) . W sumie to nowy telefon nie jest mi aż tak potrzebny to może zapytam o ofertę bez telefonu. Mam jeszcze jedno pytanie 4 lata temu dostałem ofertę z 50% upustem na abonament (oferta z telefonem ) przy najdroższej taryfie było to ponad 200 zł żniżki. "W dzisiejszych czasach" jest możliwe uzyskanie takiego upustu?, dostałem ten upust bez wysyłania wypowiedzenia i to była druga propozycja jaką dostałem.

#708808  autor: usiu128
 07 kwie 2014, 23:19
Nie ma możliwości uzyskania takiego upustu ;)

Jak by coś to wysłałem Ci PW :)

#708810  autor: theking
 07 kwie 2014, 23:36
usiu128 pisze:
theking pisze:
theking pisze: Czy aby na pewno w tym abonamencie da się wytargować no limit do t-mobile? Ktoś może potwierdzić?

Pozdr

[ Dodano: 2014-04-07, 23:08 ]
Michal016m można jeszcze zniżkę na telefon ;)
Dzięki! Czyli najtańszy abo z darmowymi do t-molbile z telefonem to 64,99? Da się zejść do 59,99?

#708823  autor: Lukash
 08 kwie 2014, 08:46
usiu128 pisze:
theking pisze:
theking pisze: Czy aby na pewno w tym abonamencie da się wytargować no limit do t-mobile? Ktoś może potwierdzić?

Pozdr
Też się zdziwiłem, ale w takim razie będzie dalej się działo (czyli będę się kłócił) - mam potwierdzenie takich warunków od konsultanta z DUK na moim mailu. Być może się pomylił, ale przynajmniej nie trzeba będzie odsłuchiwać rozmowy, jak zlożę reklamację ;)

#708825  autor: metrix
 08 kwie 2014, 08:55
Witajcie,

Czy w maju na urodziny T-Mobile można spodziewać się promocji szczególnie na telefony?

#708826  autor: usiu128
 08 kwie 2014, 09:23
metrix pisze:Witajcie,

Czy w maju na urodziny T-Mobile można spodziewać się promocji szczególnie na telefony?

tego nie wiadomo... :wink:

#708930  autor: jakub10193
 08 kwie 2014, 17:22
metrix pisze:Witajcie,

Nie spodziewałbym się żadnych rewelacji. W święta nic nie było, na urodziny w zeszłym roku też nic nie dali, dlatego rewelacji się nie spodziewam.

#708942  autor: szpenton
 08 kwie 2014, 19:34
jakub10193 pisze:Nie spodziewałbym się żadnych rewelacji. W święta nic nie było, na urodziny w zeszłym roku też nic nie dali, dlatego rewelacji się nie spodziewam.
słabo śledzisz temat... od 2 lat SUK najlepsze oferty daje praktycznie od początku czerwca.. a baza abo ostatnio trochę zmalała, więc trzeba będzie w połowie roku trochę nadrobić..
  • Strona 332 z 350
  • 1
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 350
  • 1
  • 330
  • 331
  • 332