• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 329 z 350
  • 1
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 350

#707731  autor: Kulmas
 02 kwie 2014, 20:02
Witam. Interesuje mnie tel z1, galaxy s4 lub lg g2. G2 w t-mobile nie ma a propozycja suk to 799 s4 i 999 z1. Przy abonamencie 94zl na 24miesiące. W tym no limit na komórki i stacjonarne oraz sms/mms i internet 2gb. Zostawiłem dane w plusie żeby zadzwonili z ofertą przeniesienia nr i chyba ucieknę z t-mobile. Plus zaproponował mi 119zł miesięcznie (umowa 24 miesiące) ale pół roku za darmo czyli w skali 24 miesięcy abonament wyniesie mnię 89zł w tym mam komórki no lomit i smsy/mms oraz 3gb neta lte. Za stacjonarki pierwszy miesiąc gratis a później 9,99 dodatkowo ale tego nie wezmę bo nie potrzebuje a telefon lg g2 za 199 zl.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 15:31 przez Kulmas, łącznie zmieniany 1 raz.

#707747  autor: st.konsultant
 02 kwie 2014, 21:21
agrestowa pisze:Chciałam wybrać Xperię Z, a tu nagle okazuje się, że jest niedostępna (godzinę temu jeszcze była). Po zalogowaniu do iboa nie ma jej w ogole, a na stronie Tmobile na liście telefonów, obok niej jest przycisk "skontaktuj się". o co chodzi? Czy telefony oznaczone w ten sposób będą jeszcze dostępne?
Xperia Z i Xperia Z1 nie będą już zamawiane.

#707833  autor: kefas198
 03 kwie 2014, 12:17
Ja chcę zamówić abonament:
Oferta z internetem za 49,99 zł miesięcznie - taryfa PREMIUM
-2gb internetu
- bez telefonu

Przechodzę z abonamentu z Play. Czy jest możliwość skrócenia czasu trwania abonamentu w momencie przechodzenia z play a nie przedłużania umowy w TM?

#707837  autor: sunxem
 03 kwie 2014, 12:35
st.konsultant pisze:
agrestowa pisze:Chciałam wybrać Xperię Z, a tu nagle okazuje się, że jest niedostępna (godzinę temu jeszcze była). Po zalogowaniu do iboa nie ma jej w ogole, a na stronie Tmobile na liście telefonów, obok niej jest przycisk "skontaktuj się". o co chodzi? Czy telefony oznaczone w ten sposób będą jeszcze dostępne?
Xperia Z i Xperia Z1 nie będą już zamawiane.
Zapewne dlatego, że niedawno wszedł Z1 Compact i niebawem wejdzie Z2...
A właśnie, czy wiadomo czy oba modele pojawią się w cenniku dla PRIV-a ???

#707839  autor: agrestowa
 03 kwie 2014, 12:39
st.konsultant pisze: Xperia Z i Xperia Z1 nie będą już zamawiane.
szkoda..
Wczoraj wieczorem znów się pojawiły, byly do rana, a teraz znów to samo-nie są dostępne.

#707843  autor: usiu128
 03 kwie 2014, 13:02
kefas198 pisze:Ja chcę zamówić abonament:
Oferta z internetem za 49,99 zł miesięcznie - taryfa PREMIUM
-2gb internetu
- bez telefonu

Przechodzę z abonamentu z Play. Czy jest możliwość skrócenia czasu trwania abonamentu w momencie przechodzenia z play a nie przedłużania umowy w TM?
nie ma

#707881  autor: lakers67
 03 kwie 2014, 16:42
dakoolk pisze:
Bez telefonu jest oferta 39,90 zł (od SUK, zniżka 10 zł), wszystko NO LIMIT i 2GB Netu, ale na 15 MIESIĘCY...

Właśnie się zorientowałem, że wcześniej nie doczytałem o tych minutach z UE w regulaminie oferty bez telefonu ... i będę pewnie musiał dorzucić kolejną piątkę i wziąć właśnie ten premium, żeby mi się to wszystko opłacało... :)
Czy taką ofertę faktycznie można dostać ?. Dostałeś taka propozycję ?
W moim przypadku i żony byłaby idealna + 5 zł stacjonarki i święto lasu :D

pzdr.
lakers67

#707885  autor: rentonix
 03 kwie 2014, 17:11
dakoolk napisał/a:

Bez telefonu jest oferta 39,90 zł (od SUK, zniżka 10 zł), wszystko NO LIMIT i 2GB Netu, ale na 15 MIESIĘCY...

Właśnie się zorientowałem, że wcześniej nie doczytałem o tych minutach z UE w regulaminie oferty bez telefonu ... i będę pewnie musiał dorzucić kolejną piątkę i wziąć właśnie ten premium, żeby mi się to wszystko opłacało... :)

Czy taką ofertę faktycznie można dostać ?. Dostałeś taka propozycję ?
W moim przypadku i żony byłaby idealna + 5 zł stacjonarki i święto lasu :D

pzdr.
lakers67
Właśnie też jestem zaskoczony, do tej pory w tym wątku przewijała się oferta 49.90 bez fona (2GB, no limit sms/mms/minuty/stacjonarne ---> wszystko na 15 miesięcy) a teraz ktoś pisze o tej samej ofercie za 39.90 co chyba nie jest zgodne ze stanem faktycznym... Mógłby ktoś sprostować?

#707908  autor: fvcksawmj
 03 kwie 2014, 19:20
U mnie w iboa xperia Z nadal wisi.

Wiem, że zniżki nie są dla każdego, ale co na to wpływa?

Chcę abo ofertę multimedialną premium, wiem, że mogę w niej mieć -10 pln na abo i -300 pln na telefon.

Ale... co wpływa na możliwość uzyskania tych zniżek?

Obecnie mam rodzina 60, który jak się nie mylę kosztuje mnie 69 pln do tego mam zawsze rozmawiaj (normalnie 49 zł, ja sie złapałam na promocję gdzie ta usługa była za 10 zł). Teoretycznie abonament powinien wynosic 79 zł, ale u mnie od roku jest powyżej tej kwoty. Teraz srednia z faktur mam 95 zł, ale przez około 6 miesięcy do września zeszłego roku co miesiąc płaciłam 140-150 zł. Mogę walczyć o obie zniżki?

Kontaktowałam się z tmobile, proponowano mi zniżkę na abo -10 i na telefon 100 zł.
Zależy mi na xperii z, do tego w kwocie 219. Numer mam już długo w tej sieci, chociaz nie ma to wiekszego znaczenia i zawsze przedłużałam w salonie :-D

#707913  autor: ciekawy
 03 kwie 2014, 19:31
jakie macie oferty przedłużeniowe na mobilny net ?
 #707938  autor: kondzik
 03 kwie 2014, 21:27
Może zacznę od samego początku.
Skończyła mi się umowa a po kilku rozmowach z konsultantami nie mogliśmy dojść do porozumienia (nie otrzymywałem satysfakcjonujących mnie warunków) po namowie brata zacząłem czytać ten wątek i wiedząc co może udać się wynegocjować w abo 79.99 tak jak to wcześniej udawało się innym np:
christopher pisze:Wczoraj zamówiłem przedłużenie umowy na warunkach
Premium minutowa za 69,90 zł
* Bez limitu na stacjonarne
* SMS-y
* 300 zł rabatu na telefon
* Kartę mikro sim za darmo
* Przesyłkę kurierską za darmo
* Brak opłaty administracyjnej za przedłużenie
Sony Xperia Z za 219 zł brutto
podczas rozmowy z Panią (prawdopodobnie z SUK) otrzymałem od niej propozycje:
taryfa Premium Rodzina 110 za 79.99
* stacjonarne bez limitu bez dopłaty
* pakiet 2 GB bez dopłaty
* iPhone 4s 8GB za 1 zl

Jako że nie brałem wcześniej iPhona pod uwagę postanowiłem odłożyć decyzję na później a w międzyczasie dowiedzieć się coś o tym telefonie.
Po zastanowieniu się zadzwoniłem do BOA aby dopiąć resztę szczegółów. Po przedstawieniu ustaleń z wcześniejszej rozmowy i zaakceptowaniu ich przez konsultanta próbowałem jeszcze zbić kwotę abo na 69.99. Konsultant stwierdził że taka opcja nie jest możliwa i zaproponował obniżenie kwoty abonamentu po pierwszym okresie rozliczeniowym o 50zł, chciał dodatkowo obciążyć mnie kosztami wysyłki i wymiany karty na microsim Po krótkich pertraktacjach zrezygnował z dodatkowych opłat i przystał na darmową wysyłkę kurierem i darmową wymianę karty. Zadowolony czekałem na przesyłkę, która dzisiaj dotarła. Jako że kurierowi się spieszyło (nie nowość), wstępnie przeczytałem umowę i ją podpisałem (mój błąd). Po późniejszym przeanalizowaniu umowy stwierdziłem że nie ma w niej żadnej wzmianki na temat obniżki raty o 50zł, darmowych połączeniach na stacjonarne i pakiecie 2GB. Zadzwoniłem do BOA celem wyjaśnienia sytuacji, poprosiłem o połączenie z SUK. Podczas rozmowy z SUK zostałem poinformowany ze nikt w T-Mobile nie ma uprawnień do dawania jednorazowych zniżek pierwszej raty abo. Po dłuższej rozmowie i wyjaśnianiu całej sytuacji konsultant poinformował mnie o zanotowaniu moich danych i zaproponował abym odesłał całą paczkę wraz z kompletem dokumentów celem sporządzenia nowej umowy w której będą zawarte pakiety które udało mi się wcześniej wynegocjować, tzn dodatkowo darmowe połączenia ze stacjonarnymi oraz pakiet 2GB bez dodatkowych opłat. Rozumiem że odsyłając całą paczkę należy sporządzić pismo reklamacyjne i opisać całą sytuację.
Mam jednak pytanie mianowicie czy trzeba ponownie dzwonić do SUK w celu ustalenia i dopięcia warunków umowy (co nie zwolni mnie oczywiście z jej późniejszego przeczytania przed podpisaniem), czy jest sens próbować jeszcze coś wynegocjować? Czy odsyłając paczkę do T-Mobile jest możliwość zamówienia kuriera na ich koszt czy to ja muszę pokryć koszt przesyłki?

#707947  autor: agrestowa
 03 kwie 2014, 22:09
ale miałam szczęście ! Postanowiłam wybrać się do salonu i nie zamawiać przez internet. Udało mi się dostać ostatnią Xperię Z w moim mieście :D

#707951  autor: usiu128
 03 kwie 2014, 22:30
kondzik,
nie potrzeba pisma reklamacyjnego - wystarczy wypełnić druk odstąpienie od umowy/aneksu - który jest dodany do kompletu dokumentów które otrzymałeś od kuriera.
Nie ma możliwości wysłania paczki na koszt T-Mobile, musisz pokryć je sam.
Nie ma możliwości wynegocjowania nic więcej poza tym co napisałeś.
79.99 no limit rozmowy, smsy, mmsy, stacjonarne i 2GB internet + iphone 4s za 1zł umowa na 2 lata.
Nie ma możliwości rabatu na jakikolwiek cykl rozliczeniowy :)

#707959  autor: MisiekS
 03 kwie 2014, 22:48
Rozmawiałem z konsultantem T-mobile
Sgs3 na którym mi zależało i którego mogłem mieć za 180zł netto nie ma a zamiast tego konsultant zaproponował mi abo 59,9 netto(firma)-no limit,1gb,i Huawei P6 za coś koło 378zł netto.
Troszkę mi ta cena telefonu nie leży.
Czy jest możliwe ugranie czegoś więcej?

Dodam,że to był BOK,nie SUK.
ps.telefon ma iść na sprzedaż więc może poleci ktoś jakiś tani w T,drogi na allegro? ;p

#707978  autor: rentonix
 03 kwie 2014, 23:36
Usiu, jeśli możesz (albo st.konsultant).

Jak wygląda sprawa z przedłużeniem abo bez tel, bo jest sprzeczne info przez kogoś zapodane. Ustaliłem, że za 49PLN abo bez tel (2GB, no limit sms/mms/stacjonarne + umowa 15miesięcy), ktoś wspomniał tutaj, że da się wynegocjować to samo za 39PLN. Możecie w jakikolwiek sposób to zweryfikować? Mam na dniach kolejne, szóste przedłużenie i chcę wiedzieć na czym stoję. Z góry dziękuję. :mrgreen:

#708002  autor: szpenton
 04 kwie 2014, 09:22
NOWY CENNIK
Coś się chyba zaczyna dziać w ofercie T, znów wróciła opcja ceny dla umów na 36 m-cy.. Czyli, pewnie jak to było wcześniej, dla przedłużających przez SUK obowiązuje cena ta z kolumny na 36 m-cy.

#708006  autor: fvcksawmj
 04 kwie 2014, 09:32
Skoro xperia Z jest w cenniku, to nadal jest dostepna? Pytanie asekuracyjne, bo czytalam w tym watku, ze ma jej zabraknac

#708012  autor: usiu128
 04 kwie 2014, 10:31
rentonix pisze:Usiu, jeśli możesz (albo st.konsultant).

Jak wygląda sprawa z przedłużeniem abo bez tel, bo jest sprzeczne info przez kogoś zapodane. Ustaliłem, że za 49PLN abo bez tel (2GB, no limit sms/mms/stacjonarne + umowa 15miesięcy), ktoś wspomniał tutaj, że da się wynegocjować to samo za 39PLN. Możecie w jakikolwiek sposób to zweryfikować? Mam na dniach kolejne, szóste przedłużenie i chcę wiedzieć na czym stoję. Z góry dziękuję. :mrgreen:
nie da się 39zł

#708015  autor: Kajo88
 04 kwie 2014, 10:33
Mobo43 pisze:@Kajo88 Powalcz jeszcze z ceną telefonu, powinni ci sprzedać ten telefon za 1 cały złotych (niektórzy dostawali za 4 gr.)
Napisałeś że 400 minut do wszystkich, również na stacjonarne ?
Dzięki, udało się ugrać telefon za 3 gr:) także dla osób chcących płacić najmniejszy abonament to stanęło na:

39,99 zł (400 min na komórki, 0,5 gb neta)
4,03 zł (100 sms)
0,03 zł za Xperię M
umowa na 24 m-ce

#708025  autor: Jarek M
 04 kwie 2014, 11:01
szpenton pisze:NOWY CENNIK
Coś się chyba zaczyna dziać w ofercie T, znów wróciła opcja ceny dla umów na 36 m-cy.. Czyli, pewnie jak to było wcześniej, dla przedłużających przez SUK obowiązuje cena ta z kolumny na 36 m-cy.

...może ktoś bardziej zorientowany potwierdzić info o obowiązującej SUK cenie telefonów ?
czy ta cena obowiązująca dla 36 m-cy podlega zniżce 300 zł ?
  • Strona 329 z 350
  • 1
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • 350
  • 1
  • 327
  • 328
  • 329