glanden pisze:W obonamecie 44,9 (no limit stacjonarne, komórkowe) Motorola Moto G - 159zł a LG L7 II za 99 złoty. (Bez internetu nie zejdą z ceny - tak powiedział Pan z którym rozmawiałem)
Jedna taryfa kończyła mi się 20 kwietnia druga 8 czerwca (wypowiedzenie złożyłem 2 kwietnia w salonie Play) trzeci abo kończy się 8 lipca więc w salonie Play powiedzieli mi że jeszcze zapłacę karę umowną - muszę przyjść później po 8 kwietnia.
Dzięki!
W takim razie wygląda, że Play Może inaczej traktuje różne osoby, bo Tobie powiedzieli że 3 miesiące wcześniej, a my (pierwsze przedłużenie umowy w Play) złożyliśmy na mniej niż 2 mies. przed końcem umowy no i powiedzieli, że dopiero za 3 tygodnie się pojawi oferta, więc 1 mies. przed końcem
Ja myślałem, że to co jest na stronach Play 24 (oferta przedłużeniowa), potwierdza fakt, że już przysługuje, natomiast wczoraj poklikałem do końca (wybrałem jakąś taryfę i ten telefon) i doszedłem do wniosku, że dedykowana oferta pojawia się dopiero na
TEJ STRONIE .
Mógłby ktoś kto złożył 2 miesiące przed końcem umowy kliknąć ten ww. link i sprawdzić, czy ma tam te oferty, o których rozmawiamy tu na forum (te z GU)?
EDIT:
Z wypowiedzeniami trzeba uważać przykład kolegi i nasz pokazują, że być może Play się wycwanił (pozdrawiamy czytających nas pracowników Play)... bo mój ojciec też przyszedł ze swoją rezygnacją wypełnioną na linkowanym tu drugu z Blogplay.eu jest to zresztą oficjalny wzór Playa, a w salonie pracownica mu powiedziała, że "ona wygeneruje nowe, bo system nie przyjmie..." i wygenerowała mu właśnie takie z karą umowną. Dziś mu to "wyśpiewali" na infolinii i mają do niego dzwonić własnie z ofertą, która rzekomo "jest dostępna już od 6 miesięcy przed końcem umowy"... pytanie, czy będzie to GU i czy zaproponują mu oferty z forum (w ostateczności ma się na nie powołać, jako "warunki, które niedawno dostał znajomy")...