usiu128 pisze:jakub10193 pisze:To się naprawdę z "Nowa Era Domowa" postarali...
Ja mam od 5 lat Nową Erę Domową za 24zł z Vat
- 150 minut do T-Mobile w kraju oraz do stacjonarnych w Polsce, UE, USA i Kanadzie.
- i przenoszenie minut jest!
teraz w promocji SUPER ZESTAW (jeśli masz telefon w T) możesz to samo mieć za 19,90zł brutto. Minuty dodatkowo wymieniają się na komórki do T i stacjonarne w kraju, UE, USA i Kanada i do tego nowy telefon.
SIMO to samo ale już bez konieczności super zestaw z umową na rok.
czy na pewno także do stacjonarnych w UE, USA i Kanadzie ?
na stronie wspominają tylko o
krajowych sieciach stacjonarnych i komórkach w t-m.
załóżmy, że ja mam komórkę w t-m (do początku czerwca),
stacjonarny telefon mam u innego operatora.
Dzwonię do SUK bo interesuje mnie abonament tylko sim
na komórkę 19,99, te 400 min. na 15 mies.
Chcę też przenieść numer stacjonarny do t-m (lub dostać nowy)
i mieć rzeczywiście super-zestaw

Stacjonarny- bez telefonu- 150 min na stacjonarne w kraju, USA, UE i Kanadzie, oraz komórkowe w t-m.
- Jaka będzie długość umowy takiego zestawu ? (12 miesięcy stacjonarny i 15 komórka ?)
- Jaki mogę dostać najniższy abonament łączny ? (i jaki w przypadku dokupienia no limit na stacjonarne z komórki)
- CzySUK może do abonamentu komórkowego dołożyć numer stacjonarny, goły, bez żadnych darmowych minut, oczywiście adekwatny cenowo.
Generalnie telefon stacjonarny miałby służyć wyłącznie do odbierania połączeń z USA i UE,
[ Dodano: 2014-03-30, 00:27 ]
usiu128 pisze:jakub10193 pisze:To się naprawdę z "Nowa Era Domowa" postarali...
Ja mam od 5 lat Nową Erę Domową za 24zł z Vat
- 150 minut do T-Mobile w kraju oraz do stacjonarnych w Polsce, UE, USA i Kanadzie.
- i przenoszenie minut jest!
teraz w promocji SUPER ZESTAW (jeśli masz telefon w T) możesz to samo mieć za 19,90zł brutto. Minuty dodatkowo wymieniają się na komórki do T i stacjonarne w kraju, UE, USA i Kanada i do tego nowy telefon.
SIMO to samo ale już bez konieczności super zestaw z umową na rok.
czy na pewno także do stacjonarnych w UE, USA i Kanadzie ?
na stronie wspominają tylko o
krajowych sieciach stacjonarnych i komórkach w t-m.
załóżmy, że ja mam komórkę w t-m (do początku czerwca),
stacjonarny telefon mam u innego operatora.
Dzwonię do SUK bo interesuje mnie abonament tylko sim
na komórkę 19,99, te 400 min. na 15 mies.
Chcę też przenieść numer stacjonarny do t-m (lub dostać nowy)
i mieć rzeczywiście super-zestaw

Stacjonarny- bez telefonu- 150 min na stacjonarne w kraju, USA, UE i Kanadzie, oraz komórkowe w t-m.
- Jaka będzie długość umowy takiego zestawu ? (12 miesięcy stacjonarny i 15 komórka ?)
- Jaki mogę dostać najniższy abonament łączny ? (i jaki w przypadku dokupienia no limit na stacjonarne z komórki)
- Czy SUK może do abonamentu komórkowego dołożyć numer stacjonarny, goły, bez żadnych darmowych minut, oczywiście adekwatny cenowo.
Generalnie telefon stacjonarny miałby służyć wyłącznie do odbierania połączeń z USA i UE,