• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem

#706198  autor: darek638
 26 mar 2014, 14:31
Pytane w stylu: jaki kupić telefon :mrgreen: A coś więcej?

Nigdy więcej Play.

#706285  autor: Janek33
 26 mar 2014, 18:32
Nowości powiadasz?

No znajdzie się kilka interesujących tytułów:
QuizUP - W dużym skrócie jest to Quiz wiedzowy :) Grasz z zawodnikami z całego świata. Ja do tej pory grałem z zawodnikami z polski (mam słabą znajomość języka angielskiego). Tą grę można porównać do 1 z 10.
Another Case Solved - świetna gra w której wcielasz się w rolę dedektywa (czy w polskich warunkach w prokuratora). Chodzi w niej o to, aby rozwikłać zagadkę kryminalną. Przesłuchujesz świadków, badasz ślady, sprawdzasz miejsca. Fajna rozkminka i dosyć dobrze, wysoko oceniana.
Memory - jest to gra w której ćwiczymy pamięć i spostrzegawczość. W dużym skrócie chodzi o to, aby znaleźć pary dla wszystkich obrazków. Jak zainstalujesz, to szybko połapiesz się o co w niej biega.
300: Rise of an Empire – Seize Your Glory – jest to typowa reklamówka przebojowego filmu 300. No i trzeba to jasno powiedzieć - całkiem udana. Jest to typowa bijatyka z elementami strategii. Trochę w nią pograłem, ale później mi się znudziła.

Zajrzyj też na yourapps.info/gry-na-androida - jest to portal na którym masz ponad 2 tys recenzji gier i apek na urządzenia mobilne. Tam znajdziesz sporo interesujących propozycji.