zlozylem dzis wypowiedzenie umowy wraz z koncem okresu minimalnego to jest 12 miesiecy.
jako ze numer jest dla mnie bardzo wazny i chce go zachowac, zlozylem tez dyspozycje przeniesienia numeru do uslugi simplus po rozwiazaniu umowy
myslalem ze dostane jakies potwierdzenie!!!!!
a tu jedynym- niby- potwierdzeniem- ma byc dla mnie formulka z ich firmowego druku brzmiaca
powod rozwiazania umowy- SIMPLUS/ SAMI SWOI
litosci!!!!! zadnego potwierdzenia. w te sytuacji zastanawiam sie czy nie wycofac tego wypowiedzenia, i od razu zlozyc wniosek do innej sieci o przeniesieniu numeru!!!
po prostu to wazny numer firmowy, co bedzie jak nie zacznie dzialac w simplusie????
ktos przechodzil podobna droge- w sensie przejscia do simplusa po zakonczeniu umowy w plusie??? pomozcie
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014, 20:11 przez teleman29, łącznie zmieniany 1 raz.
mimo wszystko rozwazam wycofanie wypowiedzenia i po prostu zlozenie wniosku o przeniesienie numeru do innej sieci.
to zloty numer. firmowy.
sadzilem ze dla unikniecia perturbacji przeniose go do simplus.... ale ze dostane- na boga!- jakies tego potwierdzenie!!!!a tak co..... mam drzec do ostatniego dnia, czy numer na pewno zadziala w simplus???? nie mam na to zadnego oficjalnego zobowiazania polkomtela
Bzdura. Właśnie będą mu proponować coś lepszego, niż bez wypowiedzenia, tylko trzeba trochę (lub więcej) poczekać. Numeru Ci nie ukradną, spokojnie - nie stwarzaj sztucznych problemów.
Jak przeszedł na kartę to może jedynie dostać ofertę dla nowych klientów, chociaż pewnie jest to numer na firmę także tutaj nie wiem w sumie jak to wygląda.
Nie przeszedł na kartę, tylko złożył wypowiedzenie z dyspozycją przejścia na kartę - a to ogromna różnica. Zanim nr przejdzie na kartę, zaproponują mu takie warunki, że zostanie w Plusie. Chyba, że wcześniej przejdzie do innej sieci, bo znudzi mu się czekanie na tel z DUK - to czasem trwa baaardzo długo...
Dla zainteresowanych..... nie zostalem w Plusie.... zlozona dyspozycja przejscia do Play na karte. A jak wykorzystam bonus 60 zl za przeniesienie, wtedy rozwaze dwie opcje- Play Minimax, lub Nju na Karte