• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #702974  autor: teleman29
 07 mar 2014, 21:17
zlozylem dzis wypowiedzenie umowy wraz z koncem okresu minimalnego to jest 12 miesiecy.

jako ze numer jest dla mnie bardzo wazny i chce go zachowac, zlozylem tez dyspozycje przeniesienia numeru do uslugi simplus po rozwiazaniu umowy

myslalem ze dostane jakies potwierdzenie!!!!!

a tu jedynym- niby- potwierdzeniem- ma byc dla mnie formulka z ich firmowego druku brzmiaca

powod rozwiazania umowy- SIMPLUS/ SAMI SWOI

litosci!!!!! zadnego potwierdzenia. w te sytuacji zastanawiam sie czy nie wycofac tego wypowiedzenia, i od razu zlozyc wniosek do innej sieci o przeniesieniu numeru!!!

po prostu to wazny numer firmowy, co bedzie jak nie zacznie dzialac w simplusie????

ktos przechodzil podobna droge- w sensie przejscia do simplusa po zakonczeniu umowy w plusie??? pomozcie
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014, 20:11 przez teleman29, łącznie zmieniany 1 raz.

#702980  autor: cyanoone
 07 mar 2014, 22:06
teleman29, Niedługo będą dzwonić z duk. Nie martw się wszystko będzie ok :-)
Pozdrawiam ;-)

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)

#702982  autor: teleman29
 07 mar 2014, 22:11
mimo wszystko rozwazam wycofanie wypowiedzenia i po prostu zlozenie wniosku o przeniesienie numeru do innej sieci.

to zloty numer. firmowy.

sadzilem ze dla unikniecia perturbacji przeniose go do simplus.... ale ze dostane- na boga!- jakies tego potwierdzenie!!!!a tak co..... mam drzec do ostatniego dnia, czy numer na pewno zadziala w simplus???? nie mam na to zadnego oficjalnego zobowiazania polkomtela

swoja droga....zawiedli mnie swoimi procedurami

#705966  autor: LFC93
 25 mar 2014, 15:33
Przechodzisz na kartę to sieć wie że już na Tobie nie zarobi także ma Cię gdzieś.

#705975  autor: KA
 25 mar 2014, 16:19
Bzdura. Właśnie będą mu proponować coś lepszego, niż bez wypowiedzenia, tylko trzeba trochę (lub więcej) poczekać. Numeru Ci nie ukradną, spokojnie - nie stwarzaj sztucznych problemów.

#705994  autor: LFC93
 25 mar 2014, 18:05
Jak przeszedł na kartę to może jedynie dostać ofertę dla nowych klientów, chociaż pewnie jest to numer na firmę także tutaj nie wiem w sumie jak to wygląda.

#706000  autor: KA
 25 mar 2014, 18:31
Nie przeszedł na kartę, tylko złożył wypowiedzenie z dyspozycją przejścia na kartę - a to ogromna różnica. Zanim nr przejdzie na kartę, zaproponują mu takie warunki, że zostanie w Plusie. Chyba, że wcześniej przejdzie do innej sieci, bo znudzi mu się czekanie na tel z DUK - to czasem trwa baaardzo długo...

#706004  autor: aizo
 25 mar 2014, 19:11
SAMI SWOI
To to jeszcze żyje:>

Połączenie nie może być zrealizowane.
 #710329  autor: teleman29
 14 kwie 2014, 23:45
Dla zainteresowanych..... nie zostalem w Plusie.... zlozona dyspozycja przejscia do Play na karte. A jak wykorzystam bonus 60 zl za przeniesienie, wtedy rozwaze dwie opcje- Play Minimax, lub Nju na Karte

Pozdrawiam wszystkich