• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #70050  autor: Warson
 26 kwie 2006, 15:05
Witam, Czy Ma Ktoś program Cokolwiek do odtwarzania Mp3 w Noki 6230i.

Pytam bo Denerwuje mnie, że ten odtwarzacz ktory jest oryginalnie w Noki Wyszukuje Mi Wszystkie Pliki Mp3 nawet Dzwięki, które uzywam do Dzwonków w telefonie czy dobierania Wiadomości SMS... Strasznie Jest to Denerwujace a Ja Poprostu Chce sluchac Swoich Mp3 i Nic Innego.. z Góry Dziekuje Za Pomoc!!
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2006, 22:19 przez Warson, łącznie zmieniany 1 raz.

#70104  autor: Hunter
 26 kwie 2006, 16:48
Utworz playliste. Aby to zrobic, podlaczasz komorke do peceta i poprzez nokia pc suite uzywajasz narzedzia "przeslij pliki audio" tworzysz na fonie playliste do ktorej pozniej ladujesz okreslone mp3. Pozniej na fonie ladujesz playliste i włala :)

#70248  autor: Warson
 27 kwie 2006, 13:45
czyli rozumiem, musze miec kabel?

#70344  autor: Hunter
 27 kwie 2006, 18:43
kabel, irde, lub blutufa. Nie widze innej mozliwosci...

#70353  autor: Warson
 27 kwie 2006, 19:26
Okej, zamowilem Sobie na Allegro Zobaczymy Co bedzie jak go dostane i Wszystko Skonfiguruje..

#70418  autor: ywis
 28 kwie 2006, 09:23
Warson pisze:Okej, zamowilem Sobie na Allegro Zobaczymy Co bedzie jak go dostane i Wszystko Skonfiguruje..
Wtedy wszystko będzie ok :)

#70457  autor: Koszał
 28 kwie 2006, 17:50
hmm mogl by mi ktos to bardziej opisac jak zrobic ta play liste :) bo mi jakos to nie wychodzi :(

#70465  autor: Warson
 28 kwie 2006, 18:41
Dokładnie ja tez o To prosze bo jakos tej Playlisty nie mam... Dziękuje...

#70509  autor: Hunter
 28 kwie 2006, 22:06
Todziez wyzej zacytowany temat nawet byl zalozony przezemnie, aczkolwiek nikt w nim dokladnie nie wyjasnil jak zrobic playliste, tak wiec postaram sie napisac w miare czytelna instrukcje ;p :
1)Podlaczamy telefon pod peceta
2)W nokia pc suite klikamy ikonke nazwana "Przeslij pliki audio"
3)Otworzy nam sie Nokia Audio Manager
4)Klikamy Edycja/Utworz nowa liste utworow. Wyskoczy nam okienko w ktorym wpisujemy nazwe playlisty po czym klikamy zapisz
5)Terazw tym takim okieneczku w lewym dolnym rogu, gdzie mamy drzewo folderow zawartych na naszym telefonie, wchodzimy do byle jakiego folderu ktory zostal przez nas wczesniej utworzony - np. folder w ktorym trzymamy mp3
6)Teraz wybieramy nasza wczesniej utworzona playliste i klikamy przycisk "przeslij do telefonu"
7)Nasza nowa playlista znajduje sie teraz w folderze "lista utworow" dostepnego z naszego drzewa folderow naszej komorki
8)Teraz klikamy prawym klawiszem myszy na nasza playliste znajdujaca sie juz w pamieci telefonu i wybieramy opcje dodaj
9)Otworzy nam sie okienko z wszystkimi mp3 na naszym fonie. Wybieramy mp3 ktore chcemy dodac do playlisty i klikamy przycisk OK
10)I oto cala filozofia tworzenia playlisty, mam nadzieje ze zmienieniem playlisty juz w odtwarzaczu nie bedziecie mieli problemu :)

#70521  autor: Warson
 28 kwie 2006, 23:21
Ja mam taki problem, ze dodaje ta Holerną playliste i Jej Nigdzie nie mam Ani na Karcie pamieci w Folderze z Mp3 ani w Liscie Utworów w Głównej galerii :(:(

Tym Drugim sposobem z Wyjeciem karty Odswiezeniem Listy i Potem wgraniem Dzwonkow Te Niedziala gdyz Prrzy wyjciu Karty czy bateri ciagle odswieza liite utworow automatycznie :((

#70562  autor: Hunter
 29 kwie 2006, 11:11
Playlista na fonei nie jest zapisana w formie pliku ktory mozesz sobie ogladac.
1)Uruchamiasz odtwarzacz
2)Klikasz opcje
3)Lista utworow
4)Opcje
5)Zmien liste utworow
6) I wybierasz playliste ktora utworzyles przy pomocy nokia pcsuite

To wszystko, teraz w odtwarzaczu bedziesz mial tylko te mp3, ktore wczesniej dodales do swojej playlisty

#70590  autor: Koszał
 29 kwie 2006, 13:27
Hunter WIELKIE DZIEKI :) bardzo dobrze opisane ... wszystko mi sie udalo!!!

#70996  autor: Ish
 01 maja 2006, 02:20
Problem rozwiazany wiec zamykam temat :wink: