Sig pisze:Po co karmicie trolla? Ignorować. Chociaż w sumie jest zabawnie, a z tym "ktoś napisał na Facebooku" to się zbłaźnił zupełnie... Jeżeli nawet ktoś napisał, to albo on, albo podobny łoś, wróć, Lampart.
Szkoda tylko ludzi, którzy tu trafią z Google i uwierzą w te wypociny...
Wracam proszę bardzo I powiem Ci, że jesteś kłamcą ot pospolitym kłamcą,
Bo co znaczą słowa "uwierzy w te wypociny" ? Czyli , że ja kłamię?
I sorry człeku przeceniasz forum jak kto chce się coś dowiedzieć o NJU to wejdzie na ich FACEBOOKA Obsługa -
https://www.facebook.com/Njumobile I tam nie ma takowych fanów jak tu, tam są rozpatrywane konkretne przypadki, a nie pierdu pierdu pomiędzy kilkoma klakierami NJU
Wpadnij tam miłośniku i porozmawiaj z ludźmi nikt nie zabrania zobaczymy jak to Ci tam wyjdzie pomiędzy Klientami ha, ha już to widzę jak piszesz, że to TROLE. Będąc jawną osobą ze swoją stronką na FB oczywiście prawdziwą, a nie stworzoną na dane potrzeby bez znajomych i zdjęć.
A wracając do kłamstw
Chcesz może powiedzieć, że nielimitowany internet po wykorzystaniu 1GB - jego prędkość spada do szaleńczej wręcz prędkości 16 kb/s ???

)))
A może w to że nju wprowadza klienta w błąd ? stosując haczyki?
o to pytanie z Facebooka bardzo młodej klientki (każdy może odnaleźć wszystkie rozmowy po datach) i odpowiedz NJU na zadane pytanie
wyciąłem wszystkie nazwiska zostały imiona.
Natalia xxx Tak ile się płaci za internet 1GB?
Lubię to! · Odpowiedz · 17 marca o 08:11
nju mobile Natalia, w ofercie nju z rachunkiem korzystanie z transferu danych do 1GB kosztuje 19 zł, a po jego wykorzystaniu dalsza transmisja jest bezpłatna.
Lubię to! · 17 marca o 08:33
Świetna informacja
)) Pełna i wyczerpująca szkoda tylko, że Pan Nu nie uświadomił przyszłej klientki do końca, wskazał tylko pozytywny aspekt nielimitowanego internetu

)))) Naszczęście internauci chyba uświadomili dziewczynę , że nie jest tak różowo
No to może kolejny haczyk również ze strony NJU FB
Kamil xxx
Witam serdecznie, pragnę uczulić wszystkich, którz korzystają z pakietu internetowego z rachunkiem: po wykupieniu pakietu proszę rozłączyć się z internetem i połączyc ponownie. Inaczej zapłacicie 19PLN za 100MB. Jeśli połączenie z internetem zostanie nawiązane a potem dopiero zostanie wykupiony pakiet, to niestety połączenie nie będzie korzystać z tego pakietu aż do ponownego nawiązania transmisji danych. Tak więc myśląc, że już sie ma pakiet (potwierdzone smsem!), szybciutko na rachunku nabije się 19PLN jeśli nie przerwiecie połączenia nawiązanego przed wykupieniem pakietu.... Ja tak miałem, reklamacja rozpatrzona pozytywnie, ale nie z tego powodu a z powodu tego, że jest to 'dla mnie takie ważne'! Tak więc pilnujcie się!
nju mobile Kamil, dziękujemy za zwrócenie uwagi. Sprawdzimy to.
Lubię to! · Odpowiedz · 3 godz. temu
Kamil xxxx
Nie ma co sprawdzać, tak jest jak napisałem. Warto by było, żeby informacje takie były napisane tuż przy informacjach o pakietach. Bo nici z oszczędzania na pakiecie, bo te 19zł za 100MB szybciutko poleci:)
Lubię to! ·
No ale haczyków nie ma

Jak twierdzi się na tym forum

)
A może i ta poniższa rozmowa jest sfałszowana i trolowana ?
rozmowa o okresie rozliczeniowym co to niby dla wszystkich klientów jest jasny i zrozumiały

))
Mateusz xxxx nju mój okres rozliczeniowy to od 14-04-2013 do 13-05-2013 oznacza to, że mam zapłacić za abonament do 13 maja pomimo, że od wczoraj dopiero mam aktywny sim ?Lubię to! · · 7 maja 2013 o 14:12 ·
nju mobile Mateusz, opłata minimalnego abonamentu zostanie naliczona dopiero od pełnego okresu rozliczeniowego.
7 maja 2013 o 14:22 · Lubię to!
Mateusz xxxx to mogę otrzymać dzień do którego bedę miał płacić ten abonament ? Do 13
7 maja 2013 o 14:23 · Lubię to!
nju mobile Mateusz, najbliższy pełny okres rozliczeniowy rozpocznie się 14 maja i trwać będzie do 13 czerwca.
7 maja 2013 o 14:28 · Lubię to!
Mateusz XXXX Nie otrzymałem odpowiedzi do którego dnia mam płacić za abonament.
7 maja 2013 o 14:29 · Lubię to!
Tomasz XXXX Czyli za okres do 13 maja jak mamy naliczane opłaty ?
7 maja 2013 o 14:29 · Lubię to!
Mateusz XXXX odpisze nju ??
7 maja 2013 o 14:57 · Lubię to!
nju mobile Opłaty będą zgodne z rzeczywistym rozliczeniem środków za ten okres.
7 maja 2013 o 15:36 · Lubię to!
Mateusz XXXX
jeny do którego te opłaty mam wnosić ?? Bo nie rozumiem okres trwa przykładowo do tego 13 czerwca i kiedy mam zapłacić ? 13 czerwca ? 14 czerwca ?
7 maja 2013 o 15:39 · Lubię to!
TAK TO LUDZIE KUMAJA TE OKRESY ROZLICZENIOWE Naszczęście są fachowcy z tego forum , huraa im nic nie przeszkadza i nie wierzą , że w ogóle ktoś może z tym mieć problemy

)))
A tu kolejne zgłoszenie
Jarek xxx Chciałbym podjąć kwestię
dziwnie przyznawanego okresu rozliczeniowego. Kiedy otrzymałem moją kartę, aktywowałem ją i zalogowałem się do nju okazało się że mój okres rozliczeniowy zaczyna się 3 tygodnie wcześniej przed podpisaniem umowy. Tak więc pierwszą fakturę otrzymałem jakiś tydzień po podpisaniu umowy i aktywacji karty. Tym samym po przekroczeniu określonych kwot na wydatki po których miały zacząć się nielimitowane rozmowy, smsy itp. miałem tylko tydzień na ich realizowanie......
Lubię to! · · 21 sierpnia 2013 o 09:23 ·
To też kłamstwo ??? Czy to kolejny troll zapewne istnieje wielki spisek trolii jak widać po datach ciągnący się juz rok chodzimy po forach i walczymy z NJU

))))))
Agnieszka xxxxxx nju mobile
jakim cudem mam
okres rozliczeniowy od 6 grudnia skoro umowe podpisywalam 31 grudnia???
Lubię to! · · 10 stycznia o 21:35 ·
Marcin xxxx nju mobile
Dlaczego nie informujecie w regulaminie, że pierwszy okres rozliczeniowy to jeden, a jak ktoś ma szczęście to 3 dni? Dlaczego nie informujecie użytkowników przy podpisywaniu umowy do jakeigo okresu rozliczeniowego są 'podpięci'? Dlaczego nie traktujecie ostatniego okresu rozliczeniowego jako 'rozpoczęcie' (co nakazywałby zdrowy rozsądek), tylko bierzecie kolejny jako zakończenie okresu rozliczeniowego (czyli płacimy po 1-3 dniach!!).
I dlaczego usuwacie posty, które są z tym Waszym oszustwem związane?
Lubię to! · · 24 czerwca 2013 o 20:35 ·
Jarek xxx
czy ktoś włączy mi telefon , od 3 miesiecy nie działa a faktury przysyłacie !!!!!!!!!!!!!!!! OBSLUGA ZERO !!!!!
Rafał xxx
Zlewka klientów to świadoma polityka luzackiej marki NJU?
Wyłączyliście mi numer mimo terminowych płatności: dwa numery w nju to zbyt wiele aby wyłączyć numer, którego dotyczyło wysłane przeze mnie wypowiedzenie?
Od piątku nie możecie się ogarnąć aby sprawdzić, przeprosić i naprawić skuchę: taki burdel czy świadomka?
I tak dalej i dalej. Oczywiście usługa NJu pod względem cenowym jest dobra, ale nie oszukujmy innych i nie twierdźmy, że nie ma w niej haczyków. Już sama kiepska obsługa fatalna wręcz obsługa klienta jest sama w sobie haczykiem.
Bawią mnie ludzie którzy mają zakute w stalowe hełmy głowy, widzący świat przez pryzmat własnym możliwości czy umiejętności choć kiedy tylko wejdą w świat dziedziny na której się nie znają są takimi samymi tępakami i naiwniakami jak ci dla których telefon nie jest bogiem, a jedynie zwykłym telefonem i nijak pojąć nie mogą różnych rozwiązań umów czy niedopowiedzeń firmy NJU (orange) czy innych firm telekomunikacyjnych
Tak, na tym Forum są trole, ale trole którym chyba ktoś płaci za reklamę NJU - Osobom które chcą się dowiedzieć czegoś o nju, dobrego, czy złego proponuję wejść na stronę fejsa NJU tam przynajmniej nikt się nie ukrywa i ma własną stronę FB wraz ze znajomymi i rodzinką Więc zapraszam Was kochani ujawnijcie się na FB i tam wśród autentycznych klientów powiedzcie to co macie do powiedzenia.
Tam nikt rozżalonej klientce nikt nie powie, że TROLUJE a zadowolonemu klientowi NIKT NIE BĘDZIE BIŁA BRAWA - choćby tylko z tego powodu, że to powinna być norma. Nju w obsłudze klienta jest poniżej normy
Reklamacji dotyczących okresów rozliczeniowych jest ogrom ale Wy trole udawajcie że tak nie jest - BRAWO
[/b]