Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
No i dobrze zrobiłeś.Desperado pisze:No to może powiem jak się ta przygoda skończyłaNo więc kumpel mi załatwił na alegro ten kabel (dla mnie to zbyt skomplikowane
) i miałem problemy z zainstalowaniem (tzn. pojawiło się nowe urządzenie w menadżerze, "port usb" czy jakoś tak ale w nowym katalogu poza Uninstall nic nie było!) ale problem pojawił się dopiero gdy próbowałem wyciągnąć tą wtyczkę, nie widząc tam z tyłu kompa źle pociągnąłem i kabel się częściowo wysunął z nasadki że widać było te kolorowe kabelki w środku (już w szkole to zauważyłem), jak się przyjrzałem to się okazało że dwa się urwały
(nie wiem jak instalacja, ale w tym akurat niektóre kable z alegro są bublowate) No więc wkurzyłem się, pojechałem do Plazy i za 55zł kupiłem wtyczkę BT
I wcale nie żałuję, wygodne, szybko dane przesyła i nie muszę żadnego kabla przypinać, komórkę mogę mieć nawet w kieszeni a na kompie przesyłam dane w obie strony jakby z folderu do folderu. Już sobie wgrałem kilka ulubionych empetrójek których się fajnie słucha spacerując z fonem w terenie, wreszcie też obejrzałem na kompie porobione zdjęcia
W każdym razie, dziękuję za pomoc wszystkim którzy chcieli doradzić w sprawie kabla choć już rzecz jasna mi niepotrzebne
tak powinno byc, bo wlasciwe stery instaluja sie w folderze windows (pliki inf w folderze inf) a sys w system(32)\drivers zaleznie od wersji systemuDesperado pisze: i miałem problemy z zainstalowaniem (tzn. pojawiło się nowe urządzenie w menadżerze, "port usb" czy jakoś tak ale w nowym katalogu poza Uninstall nic nie było!)
cena kabla w komisie (w Radomiu) to koszt od 30, do 60zl, a na allegro 5-10zl+6zl koszt przesylki, czyli max 16zl..Dragon pisze:kup kabel w komisie, jak dodasz na Allegro ksozty przesylki to wyjdzie cie podobnie a w komisie mozesz latwo oddac jak juz bedzie zepsuty
A teraz uwaga : Kabel serwisowy do Siemensa M65 pod com :szczeka pisze:cena kabla w komisie (w Radomiu) to koszt od 30, do 60zl, a na allegro 5-10zl+6zl koszt przesylki, czyli max 16zl..Dragon pisze:kup kabel w komisie, jak dodasz na Allegro ksozty przesylki to wyjdzie cie podobnie a w komisie mozesz latwo oddac jak juz bedzie zepsuty