Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Inny system billingowy?????ja.michal pisze:Inny system billingowy.grzegorz0plonka pisze: Nie rozumiem takie sytuacje problemem prepaid.
Posiadam karty prepaid tak-tak, heyah, blueconennet. Niestety, bardzo lubią zrywać połączeń.Cage pisze:Ja miałem jutro kupić starter z T-Mobile żeby korzystać z 6GB za 30zł na dni, ale teraz zastanawiam się czy warto, czytając ten temat![]()
Nie wiadomo, czy tak się dzieje w całej Polsce
Niestety, ale tak. Ogólnie system prepaid nie był przystosowany do przeliczania takich ilości danych. Może coś się zmieniło.grzegorz0plonka pisze: Inny system billingowy?????
Coś mnie podkusiło i kupiłem starter Heyah i do tego pakiet 6GB za 30zł na 30dni.grzegorz0plonka pisze:Posiadam karty prepaid tak-tak, heyah, blueconennet. Niestety, bardzo lubią zrywać połączeń.
Wiec, problem może występować całej Polsce. Do skąd t-mobile nie usuną problemu.
W grudniu -więc wydaje mi się przy większym obciążeniu sieci- korzystałem z pakietu w T-mobile ( 6GB ) - miałem porównanie z pakietem Play w tym samym rejonie Polski.Nie zrywało połączeń,na HSPA + osiągi były w okolicach 5-6 MB,gdzie Play osiągał góra 2MB i to w nocy.Także być może w Twoim rejonie jest coś nie tak,szkoda,że wcześniej nie wziąłeś startera na testy- jest przecież opcja darmowego neta albo ciut większego pakietu za 2 pln.Cage pisze:Coś mnie podkusiło i kupiłem starter Heyah i do tego pakiet 6GB za 30zł na 30dni.
Internat co chwilę zrywa połączenie, nie da się normalnie z tego pakietu korzystać.
Widać wyraźnie, że T-Mobile to jest to samo co Heyah i dlatego tak się dzieje, tylko pytanie czy w całej Polsce :?:
Całe szczęście, że to jest tylko internet na kartę.Golarz Filip pisze:W grudniu -więc wydaje mi się przy większym obciążeniu sieci- korzystałem z pakietu w T-mobile ( 6GB ) - miałem porównanie z pakietem Play w tym samym rejonie Polski.Nie zrywało połączeń,na HSPA + osiągi były w okolicach 5-6 MB,gdzie Play osiągał góra 2MB i to w nocy.Także być może w Twoim rejonie jest coś nie tak,szkoda,że wcześniej nie wziąłeś startera na testy- jest przecież opcja darmowego neta albo ciut większego pakietu za 2 pln.
W dzisiejszych czasach robienie testu to moim zdaniem podstawa.