- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jeżeli mowa o utrzymaniu połączenia, mój zestaw: 3420v1+E173u-2 zrywał połączenia 3G mimo tego.
Chucky... miałeś rację.ChuckyCiechanow pisze:Powiem pojedziesz tam i niestety bonu nie otrzymasz . Bon muszą drukować z terminala a tam komunikat ,,Skończył się zapas " Tak miałem wczoraj. Bony usunęli już ze sklepu internetowego......

"Wyczerpany zapas".... tyle pokazał terminal. Kobitka była tym zdziwiona....
czyli jaki trzeba miec startermanyaky pisze:Ta opcja z Plusem to już jest znana od dawna, więc luźno - nikt się tym bugiem nie przejmuje. Na nowszych taryfach, z tego co pamiętam - nie działa.
Jeszcze kiedyś był bug na abonamencie - muszę się przejść do Plusa sprawdzić, czy wciąż działa.
W Carrefour batony kupiłem za 0,99 zł , Kaufland sa po 1,09 zł.
@Calm7
A co to wnosi do dyskusji?
Odnośnie samych batonów to znając życie, zanim pojawią się w mniejszych miejscowościach to będzie po promocji.
A co to wnosi do dyskusji?

Odnośnie samych batonów to znając życie, zanim pojawią się w mniejszych miejscowościach to będzie po promocji.

Ja rozumiem, że to nie do mnie, jednak jeśli piszesz coś na forum to odbiorcą jest każda osoba odwiedzająca ten wątek. Nie czepiam się, jednak po co odświeżać temat tylko po to, by kogoś pozdrowić? To można załatwić na PW.Flash999 pisze:@Calm7
A co to wnosi do dyskusji?![]()
W dodatku, w międzyczasie znów napisałeś niepotrzebny post...
Nie mam do Ciebie żadnej urazy, tylko nie ma potrzeby zaśmiecać forum. Trzymaj się!
Kupię 2-3 kody z batona, internet mi się kończy dziś o 00:00, a u mnie batony bez promocji sprzedają w biedronce i lidlu. Jak coś to proszę o info na PW. Nie wiem może mi to przedłuży środki z bonu 25Gb 
EDIT: Ogłoszenie chwilowo nieaktualne. Dzięki dan7, dzięki ChuckyCiechanow, i również dzieki hanna za propozycje. Widać forumowa grupa wsparcia taktycznego działa bardzo dobrze

EDIT: Ogłoszenie chwilowo nieaktualne. Dzięki dan7, dzięki ChuckyCiechanow, i również dzieki hanna za propozycje. Widać forumowa grupa wsparcia taktycznego działa bardzo dobrze

Ostatnio zmieniony 06 mar 2014, 19:19 przez notsure, łącznie zmieniany 2 razy.
@up a w innych sklepach szukałeś ja kupuję w PoloMarkecie za 1,19 , mam też wrażenie ze net z tego batona chodzi szybko i stabilnie aż jestem w szoku, prawie wcale nie zamraża połączenia a może to wynika ze zmiany taryfy na free
To te kody z batonu przedłużają bony 25 GB?!notsure pisze:Jak coś to proszę o info na PW. Nie wiem może mi to przedłuży środki z bonu 25Gb :-)