• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#70201  autor: sledz92
 27 kwie 2006, 08:55
Kaczy ja tylko powiedziałem to co mialem powiedziec,co przekazala mi bozia i bog :-)
Napisałem ze nie polecam zadnego z tych phonow i poleciłem kilka swoich PROPOZYCJI.
Jezeli zle zrobilem to SoRRkS for @ll
Z góry dzieki za glos

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#70202  autor: szczeka
 27 kwie 2006, 09:32
gomez1982 pisze:Ja bym brał SE.Mój ojciec ma C75 i denerwuje mnie szybkośc reakcji tego telefonu oraz to że ma o wiele gorsze menu niz SE.Sam mam k500i który jest lepszy od k300 tylko wyświetlaczem i jestem z niego bardzo zadowolony a z joyem nie miałem jeszcze problemów.Jak sie ma szczęście to się trafi na dobry model a jak pecha to na zły.Dla mnie to tylko od tego zależy.Kumpel ma k700 od roku i ani razu nie był w serwisie.Więc sie powtórze bierz SE i nie będziesz narzekał tak sądze.Kumpel go ma od roku i jest bardzo zadowolony.A co do Mp3 to w tym telefonie służa one raczej jako dzwonki ale jednak jest to lepsze od amr czy od wave'ów.
juz nie przesadzajcie tak z tymi siemensami..
bardzo dziwi mnie to, ze tylko ja nie mam z nimi problemow- wszyscy na forum odradzaja na lewo i prawo, a ja nie raz juz mialem kontakt z siemensem, sam mam siemensa, w rodzinie siemens i zadnych problemow..dlatego autorowi postu zycze, by kupil siemensa i byl zadowolony z niego, tak jak ja ze swojego ;-)

#70256  autor: kantona
 27 kwie 2006, 14:16
No ja mam nadzieję że będe zadowolony - ale jak by co to debata trwa bo jeszcze mam miesiąc albo dwa ;-)