• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #701941  autor: Orionus
 02 mar 2014, 12:55
Cześć!
Otóż chcę zarejestrować się na Torrentach, ażeby założyć konto, trzeba wysłać sms za 11,07zł. Jednak jest napisane:
Usługa działa w sieciach operatorów: T-Mobile, Plus GSM, Orange, Play
(+ Sami Swoi, Heyah, Tak Tak, Simplus, Orange GO, POP i inne)
A ja mam telefon w Virgin Mobile. Czyli co? Jak wyślę sms'a, to nie zadziała?

#701945  autor: pipawolowa
 02 mar 2014, 13:10
Kartę Virgin powinien potraktować jako Play, więc możesz zaryzykować.

"Fantazja jest ważniejsza od wiedzy." A Einstein

#701948  autor: Orionus
 02 mar 2014, 13:25
Dzięki, działa. :)

#701949  autor: KR2615
 02 mar 2014, 13:31
A dlaczego miałoby nie? Dostawca SMS Premium na pewno nie swiadczy uslug charytatywnie i nie bedzie dyskryminowal klientow sieci MVNO. Chca zaplacic - prosze bardzo!

A swoja droga placenie za torrenty mija sie z celem. Te platne sa zwykle kiepskiej jakosci (wolne pobieranie, nikt nie seeduje) a duzo materialow mozna znalesc za free lub obejrzec po obejrzeniu reklamy np. na VOD, muzyki mozna posluchac z YT itd.

#701955  autor: pipawolowa
 02 mar 2014, 13:45
Na Torrentach.org jest b wiele programów więc warto Poświecić 11zł ( torrenty.org maja jedna wadę że musisz w ciągu 60dni chociaż raz się zalogować, jak przegapisz to ci konto usuną.

"Fantazja jest ważniejsza od wiedzy." A Einstein