Zainstalowałem aktualizacje i w zasadzie nic się nie zmieniło. Telefon działa tak samo, nowych funkcji jakby brak. Lub nie zauważyłem.
Ale te, które wcześniej działały źle teraz działają dobrze. Run the Map w końcu zapisuje trasy, aparat w końcu robi dobre zdjęcia bez czerwonej plamy na środku, muzyka (subiektywnie) gra lepiej (na słuchawkach od Xperii z podpisu). Jedyne do czego teraz mogę się przyczepić to szybkie zjadanie baterii. 30 - 35 godzin to max co wyciągnąłem na jednym ładowaniu.
Ciekawe co przyniesie nam Windows Phone 8.1. Według zapowiedzi mają być dodane takie "ficzery"
- asystent głosowy Cortana (także po polsku!)
- klawiatura Swype!
- oddzielne głośności
- instalacja aplikacji na karcie SD (jeśli programista zezwoli)
- VPN
- Battery i Storage Sense
- wideo w HTML5
I wiele innych
http://wpworld.pl/32368/windows-phone-8 ... ualizacja/ Nie wiem co o tym sądzicie ale mi się te zmiany podobają. WP8 jest fajny, a po takiej aktualizacji stanie się jeszcze fajniejszym systemem. Ja bym chciał więcej kolorów kwadratów do wyboru lub paleta barw.
Idzie w dobrym kierunku
[ Dodano: 2014-02-24, 12:36 ]
Artur051 pisze:Dokładnie, troche czasu bez trolla galtoma
Czasami pisał z sensem ale w większości czasu bredził i nie dało się go czytać. Jednak fanatyzm to nie jest dobra rzecz...
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71