Ludzie was juz naprawde poje... Co Ty myslisz, ze gdzies indziej obsluga jest lepsza? Ze tylko problemy sa w T Mobile?Idz gdzies indziej i nie marudz do kur.. nedzy. Przedluzyles bo co? Bo oferta byla dwa razy drozsza od innych? Wezcie sie ogarnijcie. T mobile jak kazda prywatna firma jest nastawiona na zysk a Wy chcecie telefon najchetniej z gornej polki za 1 zl przy abonamencie 20 zl. Ciekawe, ze jakos nie marudzisz w sklepie kupujac telewizor, podpisujac umowe na gaz itd.jakub10193 pisze:Jako stary klient każdemu przedłużającemu radzę dobrze się zastanowić. Ja osobiście bardzo żałuję że przedłużyłem umowy z T-M ze względu na skandaliczną obecnie obsługę. Centrum miasta i nie można się dodzwonić, bo modernizacja sieci się przedłuża. Ale najbardziej mi się podobał wczorajszy dzień, na jednym abonamencie zaczęło mi nabijać złotówki, a minuty są jeszcze dostępne, a konsultant że nie może sprawdzić obecnego bilingu i musiałem w domu wydrukować billing z boa i dopiero wtedy mu pokazać żeby uwierzył. Brawo T-M, ja się jakoś jeszcze przemęczę te 23 miesiące, ale więcej nie będzie przedłużania u was.
Dlatego radzę się zastanowić przed podpisaniem cyrografu, czy na pewno sieć technicznie spełnia wasze oczekiwania.
bez pozdrowien dla wszystkich wiecznie niezadowolonych.
[ Dodano: 2014-02-21, 10:54 ]
I ciagle pytania typu ile ugram na abonamencie za 50 zl. Czy w abonamencie za 50 zl dostane iphona z doplata ze strony Tmobile? Gdzie wy ludzie zyjecie?Szef tez Ci mowi czy bedziesz po godzinach za 1 zl brutto za h? Idzie sobie do innej sieci skoro sa takie zajebiste a nie pierd... ze zalujecie przedluzenia, ze nie dali wam rabatu 99 %, ze nie ma zasiegu 198734364634 metrow pod ziemia.