• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 305 z 350
  • 1
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 350

#700065  autor: mixer99
 21 lut 2014, 10:49
jakub10193 pisze:Jako stary klient każdemu przedłużającemu radzę dobrze się zastanowić. Ja osobiście bardzo żałuję że przedłużyłem umowy z T-M ze względu na skandaliczną obecnie obsługę. Centrum miasta i nie można się dodzwonić, bo modernizacja sieci się przedłuża. Ale najbardziej mi się podobał wczorajszy dzień, na jednym abonamencie zaczęło mi nabijać złotówki, a minuty są jeszcze dostępne, a konsultant że nie może sprawdzić obecnego bilingu i musiałem w domu wydrukować billing z boa i dopiero wtedy mu pokazać żeby uwierzył. Brawo T-M, ja się jakoś jeszcze przemęczę te 23 miesiące, ale więcej nie będzie przedłużania u was.

Dlatego radzę się zastanowić przed podpisaniem cyrografu, czy na pewno sieć technicznie spełnia wasze oczekiwania.
Ludzie was juz naprawde poje... Co Ty myslisz, ze gdzies indziej obsluga jest lepsza? Ze tylko problemy sa w T Mobile?Idz gdzies indziej i nie marudz do kur.. nedzy. Przedluzyles bo co? Bo oferta byla dwa razy drozsza od innych? Wezcie sie ogarnijcie. T mobile jak kazda prywatna firma jest nastawiona na zysk a Wy chcecie telefon najchetniej z gornej polki za 1 zl przy abonamencie 20 zl. Ciekawe, ze jakos nie marudzisz w sklepie kupujac telewizor, podpisujac umowe na gaz itd.

bez pozdrowien dla wszystkich wiecznie niezadowolonych.

[ Dodano: 2014-02-21, 10:54 ]
I ciagle pytania typu ile ugram na abonamencie za 50 zl. Czy w abonamencie za 50 zl dostane iphona z doplata ze strony Tmobile? Gdzie wy ludzie zyjecie?Szef tez Ci mowi czy bedziesz po godzinach za 1 zl brutto za h? Idzie sobie do innej sieci skoro sa takie zajebiste a nie pierd... ze zalujecie przedluzenia, ze nie dali wam rabatu 99 %, ze nie ma zasiegu 198734364634 metrow pod ziemia.

#700070  autor: mikkel
 21 lut 2014, 11:01
Ja z timobajla jestem zadowolony. Jesienią przeszedłem z dwoma numerami do nju (z TM) ale szybko okazało się że jakość dźwięku w moim przypadku jest kiepska tzn. mnie było słychać dziwnie jak bym w beczce był. Po dwóch miesiącach złożyłem wniosek przeniesienia spowrotem do TM i tak od początku lutego jestem spowrotem i bardzo zadowolony. Zarówno z obsługi jak i jakości. Nawet jak coś jest nie tak to zawsze kontaktowałem się z boa i jeśli coś źle naliczyli to zwracali. Oczywiście jestem świadom że w każdej sieci zdarzają się kwiatki. Gdyby patrzeć na drobne potknięcia czy niedoskonałości firmy z usług której korzystamy to wypadałoby zostać pustelnikiem i całkowicie odciąć się od świata.

#700071  autor: mixer99
 21 lut 2014, 11:03
mikkel pisze:Ja z timobajla jestem zadowolony. Jesienią przeszedłem z dwoma numerami do nju (z TM) ale szybko okazało się że jakość dźwięku w moim przypadku jest kiepska tzn. mnie było słychać dziwnie jak bym w beczce był. Po dwóch miesiącach złożyłem wniosek przeniesienia spowrotem do TM i tak od początku lutego jestem spowrotem i bardzo zadowolony. Zarówno z obsługi jak i jakości. Nawet jak coś jest nie tak to zawsze kontaktowałem się z boa i jeśli coś źle naliczyli to zwracali. Oczywiście jestem świadom że w każdej sieci zdarzają się kwiatki. Gdyby patrzeć na drobne potknięcia czy niedoskonałości firmy z usług której korzystamy to wypadałoby zostać pustelnikiem i całkowicie odciąć się od świata.
Dokladnie o to chodzi.:)

#700072  autor: cywil
 21 lut 2014, 11:14
usiu128 albo inny user moglibyście podesłać link do najnowszego cennika telefonów dla przedłużających abo, bo z tego co się dowiedziałem to wycofali Xperie SP na stałe jak i Xperie L.

#700091  autor: thonka
 21 lut 2014, 12:03
cywil, nic się póki co nie zmieniło.

http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 006806.pdf

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#700096  autor: qzmp
 21 lut 2014, 12:14
mixer99 pisze:
jakub10193 pisze:Jako stary klient każdemu przedłużającemu radzę dobrze się zastanowić. Ja osobiście bardzo żałuję że przedłużyłem umowy z T-M ze względu na skandaliczną obecnie obsługę. Centrum miasta i nie można się dodzwonić, bo modernizacja sieci się przedłuża. Ale najbardziej mi się podobał wczorajszy dzień, na jednym abonamencie zaczęło mi nabijać złotówki, a minuty są jeszcze dostępne, a konsultant że nie może sprawdzić obecnego bilingu i musiałem w domu wydrukować billing z boa i dopiero wtedy mu pokazać żeby uwierzył. Brawo T-M, ja się jakoś jeszcze przemęczę te 23 miesiące, ale więcej nie będzie przedłużania u was.

Dlatego radzę się zastanowić przed podpisaniem cyrografu, czy na pewno sieć technicznie spełnia wasze oczekiwania.
Ludzie was juz naprawde poje... Co Ty myslisz, ze gdzies indziej obsluga jest lepsza? Ze tylko problemy sa w T Mobile?Idz gdzies indziej i nie marudz do kur.. nedzy. Przedluzyles bo co? Bo oferta byla dwa razy drozsza od innych? Wezcie sie ogarnijcie. T mobile jak kazda prywatna firma jest nastawiona na zysk a Wy chcecie telefon najchetniej z gornej polki za 1 zl przy abonamencie 20 zl. Ciekawe, ze jakos nie marudzisz w sklepie kupujac telewizor, podpisujac umowe na gaz itd.

bez pozdrowien dla wszystkich wiecznie niezadowolonych.

[ Dodano: 2014-02-21, 10:54 ]
I ciagle pytania typu ile ugram na abonamencie za 50 zl. Czy w abonamencie za 50 zl dostane iphona z doplata ze strony Tmobile? Gdzie wy ludzie zyjecie?Szef tez Ci mowi czy bedziesz po godzinach za 1 zl brutto za h? Idzie sobie do innej sieci skoro sa takie zajebiste a nie pierd... ze zalujecie przedluzenia, ze nie dali wam rabatu 99 %, ze nie ma zasiegu 198734364634 metrow pod ziemia.
Mixer może trochę kultury w twoich wypocinach. Płacą ci za posty w T-mobile, co ich tak bronisz?

Akurat Jakub ma rację pod względem jakości sieci. Generalnie od roku pogorszyła się jakość rozmów, przed "modernizacją" miałem pełny zasięg 2G, teraz ledwie dwie kreski i czasami rozmówca z drugiej strony mnie nie słyszy. O 3G to nawet mi się nie chce pisać :(

#700098  autor: thonka
 21 lut 2014, 12:22
mixer99, jeżeli Ty nie widzisz nic złego w tym, że jeszcze niedawno operator oferował wymienność jednostek w ramach abonamentu, a obecnie życzy sobie za podobną funkcjonalność abonamentu 10zł więcej to nie mamy o czym rozmawiać... Dla mnie to perfidne wyciąganie pieniędzy.
Pamiętać też trzeba, że przed wprowadzeniem basic, comfort i premium jak brało się ofertę multimedialną to urządzenia były tańsze niż w ofercie minutowej. To też był jakiś plus wybierania droższego abonamentu, obecnie tego nie ma, a nie czarujmy się, że przy dzisiejszych telefonach brak paczki danych to pozbawianie się większości funkcji jakie dają.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
 #700099  autor: danzig74
 21 lut 2014, 12:23
troszke kultury by sie przydalo chamku -

a w temacie przenosin itp

po przenosinach do Orange - czego wcale nie poczatkowo nie rozwazlalem - na 3 abomnamentach "zaoszczedzilem" jakies 2 tys zlotych w ciagu dwoch lat

caly wysilek ograniczyl sie do podpisania pelnomocnitwa i przelozenia karty

pozdrawiam

#700100  autor: mixer99
 21 lut 2014, 12:24
thonka pisze:mixer99, jeżeli Ty nie widzisz nic złego w tym, że jeszcze niedawno operator oferował wymienność jednostek w ramach abonamentu, a obecnie życzy sobie za podobną funkcjonalność abonamentu 10zł więcej to nie mamy o czym rozmawiać... Dla mnie to perfidne wyciąganie pieniędzy.
Pamiętać też trzeba, że przed wprowadzeniem basic, comfort i premium jak brało się ofertę multimedialną to urządzenia były tańsze niż w ofercie minutowej. To też był jakiś plus wybierania droższego abonamentu, obecnie tego nie ma, a nie czarujmy się, że przy dzisiejszych telefonach brak paczki danych to pozbawianie się większości funkcji jakie dają.
Wiec tymbardziej nie rozumiem po co jestesie nadal w TM? Smiech na sali

[ Dodano: 2014-02-21, 12:25 ]
thonka pisze:mixer99, jeżeli Ty nie widzisz nic złego w tym, że jeszcze niedawno operator oferował wymienność jednostek w ramach abonamentu, a obecnie życzy sobie za podobną funkcjonalność abonamentu 10zł więcej to nie mamy o czym rozmawiać... Dla mnie to perfidne wyciąganie pieniędzy.
Tak placa mi glownie z Twojego abonamentu. Zmien telefon, zmieni sie zasieg.Kupujesz byle gown.. w komisie i sie dziwisz, ze zasiegu nie masz.

[ Dodano: 2014-02-21, 12:28 ]
danzig74 pisze:troszke kultury by sie przydalo chamku -

a w temacie przenosin itp

po przenosinach do Orange - czego wcale nie poczatkowo nie rozwazlalem - na 3 abomnamentach "zaoszczedzilem" jakies 2 tys zlotych w ciagu dwoch lat

caly wysilek ograniczyl sie do podpisania pelnomocnitwa i przelozenia karty

pozdrawiam
No ok, zaoszczedziles i ja to rozumiem. Ale nie marudzisz i nie narzekasz, ze to ze tamto. TM nie spelnialo Twoich oczekiwan poszedles do Orange.Proste.

#700101  autor: cywil
 21 lut 2014, 12:31
thonka dostałem info z BOK, że Xperii SP i L nie ma już i nie będzie a w cenniku są póki co.

#700102  autor: thonka
 21 lut 2014, 12:32
mixer99, trochę kultury. bo chyba się zapominasz. To nie onet.

Nie twój interes dlaczego ktoś jest w TM.

Ja np. od roku jestem na umowie bezterminowej, z którą mi dobrze i monitoruje czy warto przedłużyć umowę. Jakiegoś wielkiego ciśnienia nie mam, ale to co obecnie wyczynia TM jest bardzo niekorzystne dla osób chcących przedłużać umowę.
Może Ty lubisz przepłacać, ja niekoniecznie.

Oceniam to co jest obecnie przy przedłużeniu mając do tego pełne prawo i obecna oferta nie jest jakąś super. Rozumie to chyba każdy kto pamięta jakie oferty były jeszcze niedawno.

cywil, to tym bardziej współczuje osobom, które chcą coś sensownego w abonamentach comfort i premium... Zostaje tylko S3.

#700104  autor: jakub10193
 21 lut 2014, 12:40
mixer99 - Ja swój komentarz kieruję jako przestrogę. Nie zdziw jak Tobie (o ile jesteś na abo) dziwnie zacznie naliczać koszty, faktura przyjdzie o 200 zł wyższa, a reklamować będziesz mógł po zapłacie. Ja właśnie jestem w takiej sytuacji, że nabiło mi już 100zł, bo minuty nie schodziły z pakietu, a pakiet ważny do 25.02. I cały czas minuty nie schodzą z pakietu, a konsultant nie może sprawdzić obecnego billingu, bo system nie ma tej funkcji. No błagam. Mam drugi numer w Orange i konsultant po wpisaniu mojego hasła dosłownie wszystko zrobić, mało tego jak były problemy z siecią T-M zachwala że wszystko jest w porządku itp i neguje wmawiając że to wina aparatu, a Orange się przyznało i w ramach rekompensaty przysłało głupie 5 zł. Tu nie chodzi o pieniądze tu chodzi o tzw. odwagę i Orange stanęło na wysokości zadania a T-M ma wszystkich gdzieś, ważne że zrobiłeś przelew. Dlatego jest to mimo wszystko ostatnia umowa.

#700105  autor: mixer99
 21 lut 2014, 12:42
thonka pisze:mixer99, trochę kultury. bo chyba się zapominasz. To nie onet.

Nie twój interes dlaczego ktoś jest w TM.

Ja np. od roku jestem na umowie bezterminowej, z którą mi dobrze i monitoruje czy warto przedłużyć umowę. Jakiegoś wielkiego ciśnienia nie mam, ale to co obecnie wyczynia TM jest bardzo niekorzystne dla osób chcących przedłużać umowę.
Może Ty lubisz przepłacać, ja niekoniecznie.

Oceniam to co jest obecnie przy przedłużeniu mając do tego pełne prawo i obecna oferta nie jest jakąś super. Rozumie to chyba każdy kto pamięta jakie oferty były jeszcze niedawno.

cywil, to tym bardziej współczuje osobom, które chcą coś sensownego w abonamentach comfort i premium... Zostaje tylko S3.
Wiec skoro nadal jestes i nie lubisz przeplacac rozumiem, ze ich oferta jest bezkonkurencyjna? Nie lubiac przeplacac a majac mozliwosc zmienic (umowa po terminie) siec uczynilbys to prawda?

#700106  autor: thonka
 21 lut 2014, 12:45
mixer99, nie jest bezkonkurencyjna.
Ale nie widzę obecnie żadnej oferty dla siebie.

Nie rozumiem tylko po co drążysz temat i zaglądasz komuś do portfela...
Przestań prowokować, jak masz coś do napisania w temacie to pisz, a jak nie to przynajmniej głupio nie zaczepiaj.

Temat jest do dyskutowania o przedłużeniu, co można najlepszego dostać za jak najmniejsze pieniądze.
Jeżeli dziwią Ciebie pytania w takim temacie o maksymalne obniżki to zmień forum.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2014, 12:46 przez thonka, łącznie zmieniany 1 raz.

#700107  autor: mixer99
 21 lut 2014, 12:46
jakub10193 pisze:mixer99 - Ja swój komentarz kieruję jako przestrogę. Nie zdziw jak Tobie (o ile jesteś na abo) dziwnie zacznie naliczać koszty, faktura przyjdzie o 200 zł wyższa, a reklamować będziesz mógł po zapłacie. Ja właśnie jestem w takiej sytuacji, że nabiło mi już 100zł, bo minuty nie schodziły z pakietu, a pakiet ważny do 25.02. I cały czas minuty nie schodzą z pakietu, a konsultant nie może sprawdzić obecnego billingu, bo system nie ma tej funkcji. No błagam. Mam drugi numer w Orange i konsultant po wpisaniu mojego hasła dosłownie wszystko zrobić, mało tego jak były problemy z siecią T-M zachwala że wszystko jest w porządku itp i neguje wmawiając że to wina aparatu, a Orange się przyznało i w ramach rekompensaty przysłało głupie 5 zł. Tu nie chodzi o pieniądze tu chodzi o tzw. odwagę i Orange stanęło na wysokości zadania a T-M ma wszystkich gdzieś, ważne że zrobiłeś przelew. Dlatego jest to mimo wszystko ostatnia umowa.
Ja nie mowie, ze TM jest najlepsze na swiecie.Problemy sa wszedzie.W orange np podpiszesz umowe z internetem bez lejka. Poczytaj o rachunkach rzedu 1,5-2 tys bo sie komus internet skonczyl a pracownik go nie informowal. Wszedzie byly i beda problemy. U jednego operatora takie u drugiego inne.

[ Dodano: 2014-02-21, 12:47 ]
thonka pisze:mixer99, nie jest bezkonkurencyjna.
Ale nie widzę obecnie żadnej oferty dla siebie.

Nie rozumiem tylko po co drążysz temat i zaglądasz komuś do portfela...
Przestań prowokować, jak masz coś do napisania w temacie to pisz, a jak nie to przynajmniej głupio nie zaczepiaj.

Temat jest do dyskutowania o przedłużeniu, co można najlepszego dostać za jak najmniejsze pieniądze.
Jeżeli dziwią Ciebie pytania w takim temacie o maksymalne obniżki to zmień forum.
Pisz nie przecac jednym zdaniem drugiemu. Nie bede sie wtedy czepial. Pozdro

#700108  autor: szpenton
 21 lut 2014, 12:48
mixer99 wyskoczył na to forum jak filip z konopii i próbuje tu wszystkich ustawiać nie do końca grzecznym zachowaniem.. troche pokory gościu.

Też jestem na umowie bezterminowej i dziwie się ludzią, którzy narzekają a jednak przedłużają bo im sumienie nakazuje.
Ja czekam na przynajmniej powrót tego co było w lipcu:
Najniższy abo 39,90
400min do wszystkich wymienne na sms/mms,
500MB internetu,
200 zł zniżki na telefon
Obecnie t-mobile cwaniakuje troche z brakiem wimienności minut na sms oraz dodatkowo płatnymi stacjonarnymi.

#700109  autor: mixer99
 21 lut 2014, 12:50
szpenton pisze:mixer99 wyskoczył na to forum jak filip z konopii i próbuje tu wszystkich ustawiać nie do końca grzecznym zachowaniem.. troche pokory gościu.

Też jestem na umowie bezterminowej i dziwie się ludzią, którzy narzekają a jednak przedłużają bo im sumienie nakazuje.
Ja czekam na przynajmniej powrót tego co było w lipcu:
Najniższy abo 39,90
400min do wszystkich wymienne na sms/mms,
500MB internetu,
200 zł zniżki na telefon
Obecnie t-mobile cwaniakuje troche z brakiem wimienności minut na sms oraz dodatkowo płatnymi stacjonarnymi.

Juz nic nie bede pisal. mam kare i ide stanac do kata:)

[ Dodano: 2014-02-21, 12:55 ]
I tak najlepsze sa pytania po odpowiedzi, ze to jest max do ugrania.

- A czy urwia mi jeszcze 5 zl :)

buhahahahha

Milego weekendu

#700112  autor: thonka
 21 lut 2014, 12:57
mixer99, w orange już dawno nie ma czegoś takiego. W ofertach minutowych jest od min. roku jak nie dłużej mechanizm bezpiecznego internetu (bodaj max. 20zł do 1GB a potem lejek), a przy SPM jest lejek po pakiecie.
za to w TM dalej są pakiety za które płacisz, a po ich wykorzystaniu płacisz za kolejny pakiet z automatu.

A co do 5zł - 120zł na całej umowie robi już na Tobie wrażenie?
Bo ja wolałbym jednak je mieć w kieszeni i wydać na coś innego.

Tu 5zł, tam 5zł i TM ma dzięki takim machającym na 5zł pokaźne przychody.

#700130  autor: Abigail
 21 lut 2014, 13:42
witam,

przedłużenie umowy - oferta firmowa.

Pierwsza oferta od działu utrzymania klienta

Frii M - 59zł netto + VAT
- bez limitów na rozmowy i smsy
- net 1GB
- umowa 24 m-ce

Do tego Samsung Galaxy SIII - 130zł netto + VAT.

Brać czy da się coś jeszcze ugrać?

#700133  autor: usiu128
 21 lut 2014, 13:54
Abigail pisze:witam,

przedłużenie umowy - oferta firmowa.

Pierwsza oferta od działu utrzymania klienta

Frii M - 59zł netto + VAT
- bez limitów na rozmowy i smsy
- net 1GB
- umowa 24 m-ce

Do tego Samsung Galaxy SIII - 130zł netto + VAT.

Brać czy da się coś jeszcze ugrać?
nic się taniej nie da ugrać.
U innego operatora lepszej oferty nie dostaniesz.
  • Strona 305 z 350
  • 1
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 350
  • 1
  • 303
  • 304
  • 305