Szczerze to nie wiem co ci nie pasuje bo to jest najlepsza oferta w porównaniu z innymi sieciami jest taniej. Więc myślisz że za darmo mają ci oddać go? Nie przesadzaj już cena jak i telefonu i abonamentu jest dobra w innych sieciach nie ma nic lepszego tylko gorszeMitsurugi pisze:Napisali mi, że abonament 69 złotych i SGS3 za 499zł są warunkami ostatecznymi. Dali mi do zrozumienia, że mają mnie daleko w dupieMoże ktoś wie co mógłbym jeszcze im nasmarować, żeby obniżyli chociaż cenę tego galaxy o 100 złotych
borsuk1987 pisze:mixer99 pisze:Wydaje mi sie, że oferta jest naprawde dobra. Tez zaczynam negocjowac odnosnie NOTE 3 w taryfie profirma l lub xl. Daj znac jak podejmiesz decyzje co i jak .mixer99 pisze:
Umowa na 24 czy 36 miesiecy?
A więc finalnie skończyło się na abo w profirma ferii XL 99.90 netto (stand 149.90 netto) i note 3 za 342 brutto i darmowym ubezpieczeniu fona na 12 miesięcy. Mam to wszystko na piśmie tzn na umowie dostarczonej z telefonem przez kurieraTak więc walcz! Pzdr
orazOferta minutowa Basic 39,90
400 minut do wszystkich sieci krajowych
usiu128 lub st.konsultant moglibyście powiedzieć czy jest to możliwe że ta oferta ma do wszystkich sieci krajowych? czy w suk dostane taką ofertę? i czy jest szansa na jakiś rabat w tych ofertach?Oferta multimedialna Basic 49,90zł
Niestety to błąd w IBOA. Nic się nie zmieniło.szpenton pisze:Na moim koncie w iboa wisi oferta zawierająca m.in.:orazOferta minutowa Basic 39,90
400 minut do wszystkich sieci krajowychusiu128 lub st.konsultant moglibyście powiedzieć czy jest to możliwe że ta oferta ma do wszystkich sieci krajowych? czy w suk dostane taką ofertę? i czy jest szansa na jakiś rabat w tych ofertach?Oferta multimedialna Basic 49,90zł
Nie napisałem, że chcę za darmo. Po prostu skoro da się 100 złotych taniej to dlaczego mam z tego nie skorzystać? Telefon ma już swoje lata(nawet nie jest to wersja LTE z 2Gb ramu) i jego cena powinna być trochę niższa. Tak samo abonament, tam nawet nie ma minut wymiennych na sms co zawsze było standardem. Nikt tu nie chce nic za darmo, tylko na godziwych warunkach. A w innych sieciach są lepsze oferty, na pewno nie gorsze. Tylko z góry uprzedzając typowe "nie podoba się, to się zwolni... tfu przenieś", nie każdy ma ochotę się przenosić i pieprzyć z przenoszeniem numeru.piotrzet pisze:Szczerze to nie wiem co ci nie pasuje bo to jest najlepsza oferta w porównaniu z innymi sieciami jest taniej. Więc myślisz że za darmo mają ci oddać go? Nie przesadzaj już cena jak i telefonu i abonamentu jest dobra w innych sieciach nie ma nic lepszego tylko gorsze