Ok, dzięki za wszystkie rady. Tylko, że ja potrzebuję jedynie niemiecki numer i jak raz doładuję to chciałbym by konto było ważne tak długo jak jest kasa, a dzwonić z niego nie zamierzam za często, może od święta. A gromadzenie pieniędzy czy doładowywania co miesiąc tylko po to, by nikt z niego nie korzystał, to marnotractwo pieniędzy jak dla mnie. Problem dalej nie został rozwiązany i jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę dać znać. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za rady
. Pozdrawiam!
[ Dodano: 2013-07-18, 15:22 ]
Lycamobile Polska
"Kochani! Postanowiłem zrobić „Kącik powtarzających się pytań i odpowiedzi” Temat na dziś:
*Ważność karty*
Konto od dnia aktywacji ważne jest 90 dni. Żeby je utrzymać, trzeba wykonać jakiś minimalny ruch na karcie – np. doładować konto, za najmniejszą kwotę 5 zł, albo wykonać płatnego smsa, albo jedno połączenie. Jeśli tego nie zrobicie, przez te 90 dni, dostajecie jeszcze dodatkowo 30 dni. Ale, jeśli po tym terminie nie zrobicie nic, Wasza kasa na przedpłacie przepada, a numer może przejść na kogoś innego.
A ja nie będę Was już znał. No, żal…
Miłego wieczoru bez insektów!
Wasz Globus"
Czyli lipa jednym słowem...
[ Dodano: 2013-07-18, 16:00 ]
A czy można mieć niemiecki numer na skype (jesli tak to jak?) i czy na skype można też otrzymywać smsy?

[ Dodano: 2013-07-18, 15:22 ]
Lycamobile Polska
"Kochani! Postanowiłem zrobić „Kącik powtarzających się pytań i odpowiedzi” Temat na dziś:
*Ważność karty*
Konto od dnia aktywacji ważne jest 90 dni. Żeby je utrzymać, trzeba wykonać jakiś minimalny ruch na karcie – np. doładować konto, za najmniejszą kwotę 5 zł, albo wykonać płatnego smsa, albo jedno połączenie. Jeśli tego nie zrobicie, przez te 90 dni, dostajecie jeszcze dodatkowo 30 dni. Ale, jeśli po tym terminie nie zrobicie nic, Wasza kasa na przedpłacie przepada, a numer może przejść na kogoś innego.
A ja nie będę Was już znał. No, żal…
Miłego wieczoru bez insektów!
Wasz Globus"
Czyli lipa jednym słowem...
[ Dodano: 2013-07-18, 16:00 ]
A czy można mieć niemiecki numer na skype (jesli tak to jak?) i czy na skype można też otrzymywać smsy?