Witam, co poradzicie kupić? LG L5 II E450 czy LG L7 P700. Na papierze telefony są praktycznie identyczne, pomijając większy wyświetlacz w L7, ceny na rynku wtórnym tez podobne. Do tej pory nie miałem styczności z telefonami tego producenta dlatego proszę o rade.
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
ja mam L5II, działa rzeczywiście żwawo, każda aplikacja uruchamia się i chodzi bez problemu, wyświetlacz akuratny, ani za duży ani za mały. Zdjęcia super, szczególnie przy świetle dziennym, wydaje mi się że trochę ulepszyli tę serię względem wcześniejszej, wiem, że mocno popracowali nad żywotnością baterii.
Prawie kazdy telefon jest narazony na upadki, zalanie itd, wiec typowe plastiki beda podobniez wygladaly po upadku.
jak się będzie rzucać po ścianie to na pewno długo nie pociągnie żaden telefon, chociaż ten flex z samą naprawiającą się powłoką, widziałam sporo filmików że po nim chodzili itp. i dawał radę, na pewno bardziej wytrzymałe będą też te telefony ze szkłem gorilla, chyba w g2 mini użyli go
L5 II i L 7 II to druga generacja i prezentują się już dużo lepiej. L5 - nawet nie opisuje, szkoda gadać. L7 - nawet, ale bez wodotrysków
Wybrałbym L5 II zamiast L7 

Ja jestem uzytkowniczka L7II i jestem zadowolona, aparat robi dla mnie dobre zdjecia, bateria trzyma do 4 dni. Dla mnie nic nie zacina. Ogolnie polecam, Obecnie na all... mozna kupic nawet taniej niz za 500 zl jak sie wyszuka, ale ceny srednio ok 500 stoja.
samo L7 nie warto kupowac, juz lepiej l5II, chociaz lepiej dolozyc do L7II
samo L7 nie warto kupowac, juz lepiej l5II, chociaz lepiej dolozyc do L7II