Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Proszę sobie wyobrazić że tak. Ma dużą rodzinę. Nie wychodzi prawie z domu - jedynie co Jej zostaje to tv i telefon właśnie...reboot pisze:80 letnia staruszka potrzebuje tyle dzwonić? Nie lepiej dla takiej osoby taryfa z RWK?
Lepiej doładować za 50pln - wtedy ma się mniejszy narzut bo wypadkowa ważność konta wychodzi lepiej niż dla 100plnplustik pisze:Doładuję konto za 100zl - mam ważne 150dni tj 5 miesięcy.
no wlasnie, wiec lepiej chyba doladowac za te 51zl, wtedy bedzie 150zl ale wazne tylko 100dni. A na rozmowy no limit wykorzystam 97zl. Szkoda ze nie mozna jakos przedluzyc tego terminu waznosci polaczen wychodzacych w MM bez doladowywanie konta...wojciech pisze:Lepiej doładować za 50pln - wtedy ma się mniejszy narzut bo wypadkowa ważność konta wychodzi lepiej niż dla 100plnplustik pisze:Doładuję konto za 100zl - mam ważne 150dni tj 5 miesięcy.
Konkretnie za 51złwojciech pisze:Lepiej doładować za 50pln - wtedy ma się mniejszy narzut bo wypadkowa ważność konta wychodzi lepiej niż dla 100plnplustik pisze:Doładuję konto za 100zl - mam ważne 150dni tj 5 miesięcy.
Przecież bonus dla 51 zł i 100 zł jest taki sam.AERO2 USER pisze:Lepiej załadować za 100 zł. bo 200% jest od większej kwotyPóźniej się najwyżej przedłuży ważność wychodzących z bonusem. Ciężko jednak będzie o +200%.
Flash999 pisze:Przecież bonus dla 51 zł i 100 zł jest taki sam.AERO2 USER pisze:Lepiej załadować za 100 zł. bo 200% jest od większej kwotyPóźniej się najwyżej przedłuży ważność wychodzących z bonusem. Ciężko jednak będzie o +200%.