lodyga pisze:Teraz płacę 45 zł za 200 minut a tu 39 + telefon...nie każdy potrzebuje no limit....
A strona od dwóch miesięcy jest w przebudowie.....ale mogliby się ogarnąć...A co do oferty to całości nie wiesz więc skąd wiesz że słaba?
Dla mnie strona Plusa działa ok.
Po pierwsze nie moja wina, że przepłacasz.
200 minut w VM to koszt 26 zł, w wielu taryfach no-limit kosztuje 29, a w NJU do samych komórek tylko 19 zł.
Po drugie nie 39 a 39,99, czyli de facto 40 zł. I to tylko jeśli przedłużasz lub przenosisz numer. Inaczej 50 zł.
Suma summarum przy umowie na 24 miesiące "traci się" około 336 zł (pod warunkiem, że przeniosło się/przedłużyło i dzwoni się na stacjonarne. W innym wypadku suma ta jest
znacznie większa).
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że telefony proponowane "za złotówkę" w tej taryfie nie będą tyle warte. Będą to słuchawki typu Nokia Asha, LG L3 II itp.
Wydaje mi się, że jeśli kogoś stać na płacenie 45 zł abonamentu jest w stanie jednorazowo wyłożyć 300 zł na telefon.
Do tego do chodzi jeszcze aspekt, że w innych ofertach nie jesteśmy uwiązani długoterminową umową i w każdej chwili możemy przejść tam gdzie jest taniej / bardziej nam pasuje.
No ale może rzeczywiście dla niektórych płacenie 40 zł za 200 minut
albo SMSów
albo 1 GB jest ok. Ja nikomu nie poleciłbym takiej taryfy z czystej przyzwoitości.