Cześć,
Dzięki serdeczne za odpowiedź. Jeszcze dopytam:
usiu128 pisze:
w większości punktów T-Mobile są dostępne oferty z segmentu SUK (w taryfach proFirma) jeśli - konsultant będzie proponował standardowe warunki - to dzwoń wtedy do SUK
Dobrze rozumiem, że w punktach T-Mobile oferty na poziomie SUK dotyczą tylko ProFirmy, a nie Rodzinnych?
usiu128 pisze:
jeśli zdecydujesz się na taryfy pro firma to wstrzymanie zniżek nie dotyczy tych taryf

jeśli zdecydujesz się na taryfy rodzinne to nie będziesz mógł korzystać ze zniżek na telefony objęte gwarancją
A jest gdzieś na stronie T-Mobile Cennik telefonów oraz oferta w tych taryfach? Wydrukowano mi Rodzinne i te same mam po zalogowaniu do iBOA. Dodam tylko, że moja obecna taryfa to "Nowa Firma" - ma to jakieś znaczenie i dlatego nie widzę proFirmy?
A i jeszcze dwa pytania przyszły mi teraz dogłowy:
1. Czekać na telefon od T-mobile, czy załatwiać samemu? Chodzi mi o to, czy ma to jakieś znaczenie komu "bardziej zależy", czy mają to gdzieś?
2. Czy jeśli dzwoni T-Mobile, to dzwoni "zwykły konsultant" czy SUK? Czy SUK kiedykolwiek dzwoni tak sam z siebie?
3. Czy ceny w cennikach, np. "załącznik cenowy do oferty wymiany..." zawierają ceny netto czy brutto? Pod cennikiem nigdzie nie jest to napisane.
Pozdrawiam
=====
EDIT:
Znalazłem już cennik ProFirmy (ale nie w iBOA a jedynie na ich stronie) natomiast są tam błędy, np:
1. "oferta bez telefonu z telefonem z wyprzedaży" - co to znaczy? Błąd czy jest telefonc zy go nie ma?
2. "Nielimitowane połączenia" i "200 minut wymiennych na SMSy" -to są limity czy nie ma?