baal71, o co Ci chodzi? Ja uwazam ze oferta dianki nie jest atrakcyjna, bo moze i dostala rabat na tel (200zl), ale nie dostala na abonament, wiec T sobie odbierze te 200 zl, a nawet 240 zl. Wszyscy stoimy na tym samym. Co do oplat za kuriera, jak przedluzalem 10 stycznia to tez mi chcieli to wcisnac, powiedzialem ze to jest jakies nieporozumienie i konsultant bez zadnego ale zniosl ta oplate.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
glowido pisze:baal71, o co Ci chodzi? Ja uwazam ze oferta dianki nie jest atrakcyjna, bo moze i dostala rabat na tel (200zl), ale nie dostala na abonament, wiec T sobie odbierze te 200 zl, a nawet 240 zl. Wszyscy stoimy na tym samym. Co do oplat za kuriera, jak przedluzalem 10 stycznia to tez mi chcieli to wcisnac, powiedzialem ze to jest jakies nieporozumienie i konsultant bez zadnego ale zniosl ta oplate.
O nie! odbiora 180 bo 6 miesiacy przed moge zminić umowe:)
Chociaż kiedyś w koncu trzeba bedzie za te pół roku wcześniej zapłacić
Zgadzam się,że w okresie 24-miesięcznym zapłaci o 40 pln.więcej niż ja,jednak osobiście wolę zapłacić 10zł więcej mięsięcznie,czego praktycznie nie odczuję i za„zaoszczędzone" 200zł.kupić np.klocki Lego dla syna i tego zakupu nie odczuję wcale i w tym sensie uważam jej ofertę za atrakcyjniejszą od mojej.Co do opłaty za kuriera i innych to samo ich wprowadzenie uważam za żenujące,tak samo jak „proszenie"sięglowido pisze:baal71, o co Ci chodzi? Ja uwazam ze oferta dianki nie jest atrakcyjna, bo moze i dostala rabat na tel (200zl), ale nie dostala na abonament, wiec T sobie odbierze te 200 zl, a nawet 240 zl. Wszyscy stoimy na tym samym. Co do oplat za kuriera, jak przedluzalem 10 stycznia to tez mi chcieli to wcisnac, powiedzialem ze to jest jakies nieporozumienie i konsultant bez zadnego ale zniosl ta oplate.
W SUK o lepszą ofertę.to operatorowi powinno zależeć na kliencie,a nie nam abonentom.
andrewzc pisze:Nowy cennik Tmobile zawiera bardzo, ale to bardzo duże podwyżki na telefony, w niektórych modelach, 80, a nawet 100% podwyżki. SKANDAL!!!
który cennik?
baal71, opłata za kuriera jest już długi czas tylko przy ofertach z SUK była zawsze anulowana.
Dalej się zastanawiam nad sensownością comfortu + stacjonarne + smsy. To wciąż 70zł czyli lekko za dużo jak dla mnie.
A z tego co widzę S3 też ciężko wynegocjować w sensownej cenie...
Dalej się zastanawiam nad sensownością comfortu + stacjonarne + smsy. To wciąż 70zł czyli lekko za dużo jak dla mnie.
A z tego co widzę S3 też ciężko wynegocjować w sensownej cenie...
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
thonka, teraz to nie ma sensu przedłużać umowę. W moim przypadku obecnie Premium (bo mnie to interesuje) w opcji z Xperia Z jest droższa od wersji sprzed 17 stycznia o 300(zniżka)+120(stacjo na 24 msce)+20(kurier)=440 zł. Czekam na ew. zmianę/powrót w ofercie lub rabat na abo u Pomarańczowych.
...:::DiAbOlO:::...
Dziś miałam dostać lepszą ofertę niż wczoraj a w rzeczywistości dostałam... droższą
Dziwnie się z nimi rozmawia...
Na żadne telefonu nie chcą dać dobrej ceny. Wyjątkiem jest Samsung S3 ale ten z 1GB RAM - chyba im zalega
Negocjacje zawieszone.
P.S. Czy na firmę w T-mobile można dostać umowę na rok ale bez telefonu czy tylko 2 lata?

Dziwnie się z nimi rozmawia...
Na żadne telefonu nie chcą dać dobrej ceny. Wyjątkiem jest Samsung S3 ale ten z 1GB RAM - chyba im zalega

Negocjacje zawieszone.
P.S. Czy na firmę w T-mobile można dostać umowę na rok ale bez telefonu czy tylko 2 lata?
Otrzymałem info dotyczące modeli telefonów objętych "gwarancją najniższej ceny" czytaj "na te telefony nie dostaniesz upustu":
Apple iPhone 4 S 8GB, HTC Desire 500, LG Swift L3 II, LG Swift L7 II, Nokia Lumia 520, Samsung Galaxy Trend, Samsung Galaxy Trend Plus, Samsung Galaxy Young, Sony Xperia M, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z.
Apple iPhone 4 S 8GB, HTC Desire 500, LG Swift L3 II, LG Swift L7 II, Nokia Lumia 520, Samsung Galaxy Trend, Samsung Galaxy Trend Plus, Samsung Galaxy Young, Sony Xperia M, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z.
...:::DiAbOlO:::...
Potwierdzam. ~to samo dziś mi powiedziano.DiAbOlO pisze:Otrzymałem info dotyczące modeli telefonów objętych "gwarancją najniższej ceny" czytaj "na te telefony nie dostaniesz upustu":
usiu128Mnie dziś pani konsultantka powiedziała wprost, że o cenie możemy pomysleć przy SGSIII ale przy innych aparatach się poddaje. Jedynie przy podniesieniu abonamentu a to w moim przypadku nie ma sensu.usiu128 pisze:W ofercie biznesowej bo o takiej pisze Monika 1982 można dostać upust na telefon i tam nie wchodzi w grę "gwarancja najniższej ceny"
Bez telefonu w biznesie można mieć umowę na 12 mcy
ja 300-400zł za aparat w życiu nie zapłacę.
Przed weekendem w tym układzie miałam na ten aparat jeszcze upust - 99zł netto. dziś już cena była jak piszesz. Ale dla mnie jest to bez rónicy, bo S3 mnie nie interesuje. W salonie jeden z Panów powiedział mi, że obecnie wiekszość telefonów za 1 zł pewnie i tak bedzie gorsza niż moja LUMIA 800.usiu128 pisze:w biznesie za 59,90 netto:
- no limit komórki,
- no limit stacjonarne,
- no limit smsy/mmsy,
- no limit odbieranie w UE,
- 1gb internetu (z lejkiem)
24 mce
SIII za 178zł netto
w play/plus nic lepszego w tej cenie się nie dostanie
nie wiem jak orange
Nowa strona jest tak "przejżysta", że ciężko z niej dowiedzieć się jakiś konkretów (i mogłem coś pokręcić), ale jak rozumiem, kupując nową aktywację mogę mieć ofertę no limit, 2gb internet + stacjonarne za 5 zł (razem 94,99 zł) i iP4S za 599 zł.
Więc cała korzyść oferty dla przedłużających to tylko ww. telefon w cenie 369 zł?
Więc cała korzyść oferty dla przedłużających to tylko ww. telefon w cenie 369 zł?
tak - i oprócz tego 10zł rabatu na abonament, więc to samo kosztuje 84.99złZosiek pisze:Nowa strona jest tak "przejżysta", że ciężko z niej dowiedzieć się jakiś konkretów (i mogłem coś pokręcić), ale jak rozumiem, kupując nową aktywację mogę mieć ofertę no limit, 2gb internet + stacjonarne za 5 zł (razem 94,99 zł) i iP4S za 599 zł.

Dzisiaj przedłużyłem umowę na BlueConnect-a. Dostałem 4GB w cenie 29,90 i modem za 1PLN. Umowa na 12 miesięcy, oraz zniesione opłaty za aneksowanie i kuriera.