luke88 pisze:andrewzc pisze:Na rynku ten telefon można już kupić za 1800 zł.
OK, z pewnością miałeś na myśli, że sporo "dodam" do tego telefonu, ale jednorazowy wydatek w tej wysokości kwocie to dla mnie coś niewyobrażalnego;)
To oszczędzaj po 50-100 zł miesięcznie i uskładasz sobie. Jeżeli nie masz silnego charakteru, a chcesz coś drogiego mieć, to niestety musisz dać zarobić innym i płacić więcej.
[ Dodano: 2014-02-03, 10:50 ]
tMati pisze:ra-v pisze:No to to jest bez sensu, to w Orange i Play mam umowy na 2 lata i to w takim samym abonamencie....
W każdej sieci znajdziesz taką umowę. Szczególnie jeśli chodzi o drogi sprzęt (tablety i netbooki) w niskich abonamentach.
Dzwoniących do mnie konsultantów T_Mobile pytałem od wielu miesięcy o ofertę na iPada, ale nie zaproponowali niczego sensownego. Najlepsza oferta na internet lub internet i rozmowy kosztowała po odliczeniu sprzętu około 700 zł/24 czyli 30 zł miesięcznie. Wolałem kupić w sklepie, niż się w to pakować.
Wyraźnie informowałem od miesięcy, że zrezygnuję z ich usług jeśli nie dadzą dobrej oferty. Zrezygnowałem i to była dobra decyzja.
Używam: virginmobile.pl, klucz.net, nju.pl, happycall.pl, aero2.pl, RBM, alditalk.de, vipnet.hr, du.ae
Dawniej: Centertel, Era, Plus, Heyah, T-Mobile, Play
iPhone 6+128GB, iPhone 4, Nokia 6310 i 6230, HTC TD, iPad Air cellular