• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #69418  autor: arczi23
 22 kwie 2006, 10:16
Mam problem kupilem kabelek com do siemensa c65, sciagnalem oprogramowanie do tego siemensa oraz programy mpm, simco i probowalem znalezc ten telefon prze ten kabelek ale okazuje sie ze w zadewn sposob nie idzie skomunikowac tego telefonu przez ten kabelek z kompem co mam zrobic pomocy !!!! mam tam zdjecia i chcialbym je zrzucic?

by Shila: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=5090
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2006, 20:43 przez arczi23, łącznie zmieniany 1 raz.

#69428  autor: mol
 22 kwie 2006, 10:49
Ja mam wprawdze inny model Siemensa ale powinno byc podobnie. U mnie jeste poprostu tak: Włączam kabel do kompa i do telefonu klikam na Mój komputer i otwieram Siemens Device poczym po kilkunastu sekundach wyskakują mi foldery znajdujące się w telefonie.
 #69438  autor: arczi23
 22 kwie 2006, 11:08
No tak powinno byc jak pozyczylem kabelek serwisowy oryginalny do siemensa to po kilku chwilach instalowalem mpm i od razu bylo a teraz glowie sie i troje i niewiem jak mam dojsc z tymi portami do ladu............... juz jestem goow rozwalic ten kabelek na czesci pierwsze